2020-12-26

Lunch på La Mirada

 

Vi förstod väl (nästan) att det inte skulle vara något firande nere på La Zeniastranden som det brukar vara den 25 annars om åren. Men vi tog oss en liten promenad ner till stranden ändå.

När vi nästan kommit ner till Playa Flamencastranden hörde vi några som ropade på oss. Det var Annica och Christer som var ute på promenad de med. Så vi slog följe bort till La Zeniastranden.

Stranden såg lika öde ut som dagen innan när vi firade julafton där ner. Så vi gick upp på La Mirada och satte oss i solen och blickade ut över stranden och havet.

Vi satt där ett bra tag så vi tog in lite att äta. Det blev heta räkor och musslor i tomatsås och en brödbit till det.

Kvällen blev det tv-tittande på "På Spåret" och "Vår tid är nu", och då hände en grej. Jag bet sönder en tand. Så på måndag blir det att ringa till tandläkaren och boka en tid. Vilken jäkla bra julklapp, NOT.


Den här äldre mannen såg ut att vara proffs när han gick förbi oss ner på Playa Flamencastranden. Så vi var tvungna att stanna och kolla när han började att simma. Njaaaaaaaaaa, han hade nog bara fått våtdräkten i julklapp såg det ut som på crawlningen att dömma. 


Skönt i solgasset.


Tomt och lugnt på La Zeniastranden.


Den här killen låg och guppade på Cala Cerradastranden och hade nog fått en ny surfbräda i julklapp. För någon vind för surfing var det inte igår.Det blev lite kvällsmat för gubben och mig innan tv:n

10 kommentarer:

 1. Men vilken otur med tanden. Men förutom det verkade ni ha det trevligt.
  Hoppas du får en snabb tid till tandläkaren.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Allt lät bra ända fram till den avbitna tanden... Visst är det skönt med dessa soliga dagar, men idag är det kallt.

  Ha en fin annandag!

  SvaraRadera
 3. Trevlig spontanlunch
  En avbiten kan man dock vara utan
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nej usch och fy vad tråkigt! Jag gjorde samma sak en gång och fick gå till jobbet i en vecka utan tand och blev kallad baglady av mina barn. Underbart!

  SvaraRadera
 5. Vilken otur med tanden men annars blev det en bra juldag.

  Kram och ha en fin annandag jul!

  SvaraRadera
 6. Usch vilken otur. Hoppas det inte värker också. Så klarar du dig tills du får tid hos tandläkaren.
  Annars låter det som om ni har hur mysigt som helst i soliga Spanien.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Ljuvligt väder! Vi såg också På spåret, Vår tid är nu 1951 och den brittiska serien Vi.
  Aj, inte kul när tänderna går sönder!

  God fortsättning! KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Åhh så oturligt med tanden! Typiskt! Nåja allt går att lösa och hoppas du får en snabb tid!
  Ser härligt ut där på stranden...lite avundsjuk är jag allt på er :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 9. Tänk, maken och jag pratade just om Er igår.. :) och vi undrade och tänkte hur barnen skulle reagera om vi flyttade söderut som Ni... Låter så galet skönt! Men jag har ju några jobb-år kvar, men maken tänker trappa ner rejält eller kanske rent av sluta helt i januari!
  Hoppas Du får hjälp med tanden, snarast!
  Kraaam & god fortsättning // Kate

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.