2012-06-18

Blomkålsris

Vi käkade fisk i fredagskväll jag och gubben. Som tillbehör hade vi blomkålsris och sallad. Blomkålsris var något som båda jag och gubben gillade, så det kommer vi äta fler gånger. Enkelt var det med, riv ett blomkålshuvud på den grövsta sidan av rivjärnet. Koka upp vatten i en kastrull, lägg i blomkålen i ca. 10 - 20 sek. och häll sedan av i en sil.

10 kommentarer:

  1. Det läste jag om i en veckotidning
    men jag bara tänker,det är reda med dig som kommer dig för
    låter gott

    SvaraRadera
  2. Vilket bra alternativ och man inte gillar ris eller kör lite GI betonat. Ha en fin vecka.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. LÄT GOTT...ÄLSKAR BLOMKÅL, MÅSTE JAG TESTA :o) KRAM

    SvaraRadera
  4. Tackar!!
    Tur att man inte är hungrig ..... Ser så gott ut men sitter på jobbet och njuter av bilderna.

    SvaraRadera
  5. Hmm det är gott dock gillade ingen här hemma det så jag har lixom inte velat göra en egen sats men jag kanske ska plocka upp det igen och göra ett nytt försök med lite kryddor hihi!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Blomkålsris har jag aldrig hört talas om men det skulle man kanske prova för fisk äts det ju ofta här hemma. Ha en bra vecka, kram Katta

    SvaraRadera
  7. Det har jag aldrig hört talas om, men det lät ur gott! Det ska testas :)
    Kram Sussi

    SvaraRadera
  8. Måste provas, har aldrig hört om blomålsris förut;))

    Kraaaaaaam

    SvaraRadera
  9. ser gott ut.
    Här har vi haft en underbar dag med härligt strandväder.
    Ha en fin kväll.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  10. Ha en fin midsommarhelg om vi inte "ses" innan.
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.