Vi käkade fisk i fredagskväll jag och gubben. Som tillbehör hade vi blomkålsris och sallad. Blomkålsris var något som båda jag och gubben gillade, så det kommer vi äta fler gånger. Enkelt var det med, riv ett blomkålshuvud på den grövsta sidan av rivjärnet. Koka upp vatten i en kastrull, lägg i blomkålen i ca. 10 - 20 sek. och häll sedan av i en sil.
När man överger vetenskap och förnuft
2 timmar sedan
Det läste jag om i en veckotidning
SvaraRaderamen jag bara tänker,det är reda med dig som kommer dig för
låter gott
Vilket bra alternativ och man inte gillar ris eller kör lite GI betonat. Ha en fin vecka.
SvaraRaderaKram Agneta
LÄT GOTT...ÄLSKAR BLOMKÅL, MÅSTE JAG TESTA :o) KRAM
SvaraRaderaTackar!!
SvaraRaderaTur att man inte är hungrig ..... Ser så gott ut men sitter på jobbet och njuter av bilderna.
Hmm det är gott dock gillade ingen här hemma det så jag har lixom inte velat göra en egen sats men jag kanske ska plocka upp det igen och göra ett nytt försök med lite kryddor hihi!
SvaraRaderaKRAM
Blomkålsris har jag aldrig hört talas om men det skulle man kanske prova för fisk äts det ju ofta här hemma. Ha en bra vecka, kram Katta
SvaraRaderaDet har jag aldrig hört talas om, men det lät ur gott! Det ska testas :)
SvaraRaderaKram Sussi
Måste provas, har aldrig hört om blomålsris förut;))
SvaraRaderaKraaaaaaam
ser gott ut.
SvaraRaderaHär har vi haft en underbar dag med härligt strandväder.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna
Ha en fin midsommarhelg om vi inte "ses" innan.
SvaraRaderaKram Agneta