2015-01-24

En dag i pulkabacken

Idag har det varit full fart i huset sedan 06.30 i morse. För vi har haft nattgäster som kom igår kväll. Det var dottern och Axel som kom en dag tidigare. Dom skulle ha kommit idag och hämtat Orvar som vi har varit hundvakt åt ett par dagar. Men lite ändrade planer, dök dom redan upp igår kväll. Som inte gjorde någonting alls för varken mormor eller morfar.
Så idag har vi varit ute och åkt pulka i vår lilla backa här i byn. Ja, jag har inte åkt utan det var barnen som gjorde. För när Axel tröttnade på att åka började både hans mamma och morbror att köra racer med pulkan precis som när dom var små. Sedan gick vi hem och åt middag och myste i värmen. Nu var Axel så trött att han satt och somna i mitt knä.
Men nu är det tyst igen i vårt hus. Bara jag och gubben som sitter och väntar på att värmen ska stiga i badtunnan. Sedan ett dopp i den och ett glas skumpa.
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag. Man blir trött av att åka pulka=)) Härlig kväll till dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Så himla trevligt, tänk komma och överraska och ligga över. Det var ju kul för err allesammans. Så skall det ju vara, och ni har ju plats nu.
  Lycka till med badet i tunnan.
  Jag skall se på slottets invånare sen, med Harriet Andersson- Jag som är lika gammal som Harriet kommer ju ihåg allt om henne.
  en trevlig stund i min smak.

  SvaraRadera
 3. Tror jag det att man blir trött av allt pulkarace, när man är så liten :) Så skönt med ett varmt bad på kvällen sen, när lugnet lagt sig!
  Kram Kate

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.