Jo, nu har man testat att göra chiapudding som man läser om lite här och där på olika bloggar. Dessa små nyttiga frön lägger man i lite mandelmjölk eller vanlig mjölk och låter dom svälla. Det var väl ingen woow upplevelse direkt när jag smakade. Men jag tänker testa att göra det igen och då blanda i lite kvarg när puddingen är klar så att den blir lite mera krämig. Har ni ätit chiapudding?
Chiapudding för en portion
2 msk chiafrön
1,5 dl mandelmjölk
en liten nypa vaniljpulver
Blanda allt i ett glas eller burk och låt stå en liten stund. Rör sedan omkring ordentligt för att undvika klumpar. Ta lite plastfolie över och ställ in i kylen över natten. Toppa med vad du vill när du ska äta den.
Vi värmer oss med en rykande het Svampsoppa
4 timmar sedan
Nä och det känns som det bara är jag i hela världen som inte testat. Men det verkar inte som det är något vidare gott....Kram Anette
SvaraRaderaNej inget man blev sugen av att se, tänker inte att pröva.
SvaraRaderaVad är det bra för då, bliver man vacker, eller bliver man mager.
Nix tacka vet ja en vanlig Pizza
kram från morsan
Har tänkt prova men det har liksom inte blivit av än. Har ett recept där man även har i banan. Men inte ser det så gott ut.
SvaraRaderaKram Helena
Vad är det nyttigt för? Ska kanske testa!
SvaraRaderaKram Anna
Jag har chiafrön hemma med aldrig testat puddingen. Jag strör ner några i yoghurten på morgonen tycker det får räcka;)
SvaraRaderaFin dag till dig
Kram
Annie