Ja, nu får vi nog ta och smaka på dessa inlagda päron som jag gjorde innan vi stack iväg på semester. Det får bli till helgen med en klick tjock grädde till. Brukar ni lägga in frukt eller grönsaker?
Hej Carin här som har den här bloggen. Jag är en gift kvinna på 63 år som lever med min man som jag har kompat ihop med över 40 år i vått och torrt. Sedan 2018 är vi bosatta permanent i Spanien. Det jag skriver om här på bloggen är livets vardag. Så bloggen är som min lilla dagbok.
Nej inte nu för tiden , det var förr.
SvaraRaderaDu är duktig som tager vara på allt sådant.
ha det så bra, Kram mamma H
Är det ingefärspäron? Jag brukar göra inkokta ingefärspäron vid festligare tillfällen. Så gott med en klick grädde till.
SvaraRaderaKram Anna
Jag har aldrig prövat: Hur gjorde du de inlagda päronen? Fin kväll!
SvaraRaderaSå gott med inlagda päron och grädde! Nej det har jag aldrig gjort. Kram Camilla
SvaraRaderaDet låter som att det kommer att bli gott!
SvaraRaderaÄr också lite nyfiken på hur man gör, är det svårt?
Kram Hannis
Låter riktigt,riktigt gottit .....
SvaraRaderaNä,jag brukar inte lägga in nå't hm...kanske borde testa hihi
/Kram