2015-11-17

Dags för ett smakprov

Ja, nu får vi nog ta och smaka på dessa inlagda päron som jag gjorde innan vi stack iväg på semester. Det får bli till helgen med en klick tjock grädde till. Brukar ni lägga in frukt eller grönsaker?
 

6 kommentarer:

  1. Nej inte nu för tiden , det var förr.
    Du är duktig som tager vara på allt sådant.
    ha det så bra, Kram mamma H

    SvaraRadera
  2. Är det ingefärspäron? Jag brukar göra inkokta ingefärspäron vid festligare tillfällen. Så gott med en klick grädde till.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig prövat: Hur gjorde du de inlagda päronen? Fin kväll!

    SvaraRadera
  4. Så gott med inlagda päron och grädde! Nej det har jag aldrig gjort. Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Det låter som att det kommer att bli gott!
    Är också lite nyfiken på hur man gör, är det svårt?
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  6. Låter riktigt,riktigt gottit .....
    Nä,jag brukar inte lägga in nå't hm...kanske borde testa hihi

    /Kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.