2015-12-27

Man tager vad man haver

Ja, precis som Kajsa Vargs ordspråk lyder blev det  igår här hos oss. Vi gick ju här och mös i våra(n) (morgonrockar) aftonstass hela dagen igår. Efter all chokladintag och några timmar till passerat började magen att låta lite. Kanske dags för någon riktig mat i magen utan att få en sockerchock igen. Öppnade kylskåpet och hittade kokt potatis, kokt lax och så en majonnässås till denna lax. Vad gör man av detta då. Jo, man skivar potatisen och delar på laxen sedan på med majosåsen och skjuts in i ugnen på 200 grader. Javisst ja, jag hann att ha liten riven ost på toppen också. En kvart senare var middagen klar. Nu hade vi inget vitt hemma utan hittade en Italienare i vinstället. Den är en beställningsvara som vi beställt härifrån

5 kommentarer:

  1. Viss är det underbart att gå & myyysa så ♡...
    Gott det låter med Lax/Kram & ha ett gott slut på 2015!

    SvaraRadera
  2. Lax låter ju jättegott, man kan ju inte gärna slänga rester alltid.
    Jag har också haft fisk i dag. Torskrygg och god pepparotsås till.
    nu skall jag se Magnus program.
    Skall du åka med gubben din i morgon, det bliver väl lite kymigt med cykeln.
    Tänker på dig, jag är ju inget för snön heller. Det tyckte vi om när ni var små, nu gör det detsamma.
    kram Hajan

    SvaraRadera
  3. Mums både med maten och drycken. God fortsättning. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Brukar göra pytt på allt till pasta! hahaha nya smaker är roliga!

    Stor KRAM och God fortsättning! Anna

    SvaraRadera
  5. Jeg ønsker deg og dine kjære et godt og inspirerende nytt år!
    Nyttårsklem fra Gry :)

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.