Var bara tvungen att testa det här receptet på snabba frallor som dessutom är glutenfria. Kan verkligen rekommendera alla att göra dom, för jag tror inte man kan misslyckas. Dom blev inte jättestora men 8st. blev det.
Snabbfrallor
2dl rismjöl
2 msk linfrön
4 msk solrosfrön
4 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 ägg
2 dl yoghurt
4 msk olivolja
Blanda ihop alla torra ingredienser ordentligt. Sedan yoghurt, äggen och olivoljan. Rör om alltihopa men inte för länge. Forma till runda bollar med blöta händer. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och grädda på 200 grader i 15 minuter.
Vi värmer oss med en rykande het Svampsoppa
2 timmar sedan
Mumms sååå gottit ♡ ....
SvaraRadera/Kram & Tack för receptet!
Å så gott det ser ut! Kakorna i förra inlägget med, mums. Kram Katta
SvaraRaderaDET skall jag nog inte ge mig på, så som jag håller på
SvaraRaderakan det säkert bliva kolbullar.
>nej dumt skoj , ville bara vara lite rolig.
åker ner 10.15 i morgon till konsum i Åby
Puss och kram
Gott med nybakat! Blir en bra lördagsfrukost det, tack för receptet...
SvaraRaderaHa en fin fredag!
Kram från Titti
Gott med nybakat! Brödet i frysen var visst slut nu, så det får bli bakning för mig med nu i helgen :)
SvaraRaderaKram Pernilla
Min dotter älskar att baka. Ska visa henne din blogg!
SvaraRaderaHa en bästa fredag!