2017-01-26

Hur blev dom?

Så tänkte jag när jag öppnade ugnsluckan och skulle plocka ut första plåten med goda sega nougatkakor. Inte hade dom spruckit upp som dom ska egentligen. Inte var dom sega heller när dom svalnat, utan dom var kompakta och som hårda chokladkakor istället.
Nu kan nog detta bero på att jag mixtra lite med receptet. Det blev lite man tager vad man haver, när inte allt fanns hemma i skåpen.

Men doppa dom i ett glas mjölk funkade.


5 kommentarer:

  1. Men vackra var de i alla fall. Men akta tänderna om de var hårda.
    Trevlig helg lilla "Pysselfia"

    SvaraRadera
  2. Tycker de ser väldigt goda ut. Och doppa i mjölk är ju inte helt fel heller.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Dom ser i alla fall vådligt goda ut... :-)

    SvaraRadera
  4. Ja, de ser inte alls dumma ut....väldigt smarriga :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.