2017-01-03

På två ställen

Eller kanske tre om man nu ska hårdra det. Först är det jobbet, sedan till nya lägenheten och sist hem till huset igen och packa nytt. Så har dessa två dagar sett ut och även morgondagen kommer att göra det. Men sedan är jag ledig resten av veckan och då kommer vi köra möbler till lägenheten. På torsdag kommer bilen som ska hämta lasset till Spanien, sedan ska nog huset vara tomt i stort sett.
När man röjer och ska flytta så hittar man både det ena och det andra i alla gömmor man skapat sig. Vi hittade massor av kartonger och påsar med LP, singlar och CD-skivor i vår bastu som varit ett förråd i X-antal år nu. Gubben satt ut dom på Blocket och nu är dom sålda. Även en gammal systemkamera åkte ut och blev såld. Varför har vi inte gjort detta tidigare för kan man undra. Beror nog på latmasken som finns i en ibland förmodligen.

8 kommentarer:

 1. Jaa, nu har ni häcken full. Hoppas allt går bra, Ni har varit jätteduktiga. Jaa, det är ju inte slut än, hoppas orken hänger med Er,
  Stor kram från Gamla mamma H.

  SvaraRadera
 2. Vilken energi. Mycket jobb men skönt sedan när allt är på plats. Lycka till med allt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Säkert ... men skönt att röja och sälja när det väl blir av! Kram.

  SvaraRadera
 4. Det är nyttigt att flytta ibland - då hittar man fynd som man inte hade en aning om att dom fanns i gömmorna :-) Skönt att huset snart är tomt ändå :-)

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt att rensa ur bland allt gammalt! Ibland hittar man saker som man inte hade en aning om att man sparat :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej hej och Gott nytt år!

  Vilken fin årskrönika...det är ju så himla roligt att blicka tillbaka och se på allt man hunnit på ett år. Å vad spännande med flytten...Livet blir ju lite ja nästan romantiskt en tid då man flyttar...nytt o fräscht o spännande...;)

  Å lille snuttevovven... Vilken tur att han kunde få softa lite hos er.
  Ja inte är det lätt för de små fyrbenta raringarna...

  Pack på du..ååå va roligt!
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 7. Heja Heja er! Tufft att flytta men en skön känsla sen när allt är klart! Bra chans att få röja och slänga också.

  Lycka Till med allt! KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Älskar att rensa, sälja och slänga. Spännande att flytta ska bli kul att få se ert nya hem när ni kommit på plats. Ha nu en härlig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.