2017-05-10

Mañana NOT

Igår gick det i 120 hela dagen. Även spanjorerna var alerta. Först så var vi på banken kl.10.00, ett avtalat möte som vi hade. Vi behövde bara sitta och vänta 5 minuter innan vi blev betjänade.  När banken var klar åkte vi vidare för att fixa internet. Vi hade sett att fiber redan var indraget i huset. Så vi åkte till det bolaget som vi nu har. Killen bakom disken frågade när vi skulle åka hem igen, och vi sa söndag. Innan dess ska det komma en installatör till er, svarade han. Nu åkte vi till Mediamarkt och kolla tv. Hade tur och blev betjänade snabbt av en bra grabb som kunde sin sak. Nu hade vi flyt igen, för tv:n fanns i lager. Men skulle vi verkligen få in den i vår lilla hyrbil. Men servicemind som han var, sa han att det skulle han hjälpa oss med. Nu med en megastor tvkartong i bilen for vi vidare till Mercadona för att köpa lite mat som vi måste ha. Sprang genom hela butiken och tog det vi skulle ha eftersom vi hade tv:n i bilen. Nu drog vi hemåt nöjda och belåtna med allt som vi uträttat. Jag tog hand om varorna och gubben började med tv:n när vi kom hem. Efter en stund ringde det på gubbens spanska nummer och det var installatören från fiberfirman. Han stod utanför grinden på området och undrade om vi var hemma. Nu blev vi så paffa både jag och gubben, att luften och energin försvann helt. Så från kl.16.30 igår har vi 100 Mbit både upp och ner i huset, och surfa är nema problem.

8 kommentarer:

 1. åh så underbart ni har det, jobbigt men kul- >VI morgon får ni se har min dag har varit- Gjorde sådana bakelser som Du lärde mig.
  Dukat snyggt jar jag också gjort. Vet du något, flickan som var här och städade undrade vad jag gjort eller om vi haft ett riktigt party.
  Hon hittade mitt kakfat i nysilver på golvet???? >jag fattar inre ett dugg , skulle fatet åkt ner skulle jag ha märkt, ett sådant ljud är ju inte vanligt-??? Mycket skall man får vara med om.
  Nu måste jag följa upp här och pynta klart-
  Såg mellon i går, vilken skit Det från Albanien vat förfärligt, trodde hon skulle svälja micken också,- Vilken skit, Oj vad din mamma gnäller .ha det bra dagarna som är kvar i Spanien denna gång.
  Kram Mamma H

  SvaraRadera
 2. Wow! Det var verklige flyt hela dagen :)
  Perfekt när det blir så!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Wooo wooo...verkligen 120 "knyck"
  Ha det så gott!

  /Kram

  SvaraRadera
 4. Ny bloggadress vännen ...
  ' https://annmie.blogspot.se/

  SvaraRadera
 5. Sedärja! Det ordnade sig verkligen snabbt med internetet - grattis! :-)

  Men oj... Att lämna TV-n i bilen sådär det hade jag ALDRIG vågat! I dom fall det händer oss (med dyrbar packning och att vi måste handla) då går en in och handlar och den andra vaktar bilen.

  Ser ut som nån inte riktigt vill vara med på bild? ;-)

  SvaraRadera
 6. Vad glad man blir när man får riktig service.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 7. Härligt👏🏻Är ni tillbaka nu.. Jag tycker oxå att det fungerar bra hos oss, hemkörning alltid senast dagen efter.. ha de gott i paradiset.. kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.