2017-07-23

Liten kvällstripp

Vilken underbar dag det var igår. Strålande sol och en fantastisk värme i luften. Vi var först ute hos mamma och fikade och fixade ett ärende till henne. Pussa och kramades hejdå eftersom vi inte ser varandra på ett tag nu. När vi kom hem gjorde jag middag som vi intog på balkongen. Sedan satt vi där och bara njöt i varsin stol och mådde toppen. 
På kvällen åkte vi upp till Skavsta för att hämta vänner (gubbens arbetskamrat och man) som kom hem från Spanien (nästa helg åker vi dit). När dom skulle lyfta från Alicante flygplats fick dom vänta över en timme innan dom taxades ut och kunde lyfta hemåt. Men Ryanair överträffar som vanligt och dom  landade på svensk mark bara ca. 30 minuter försent från utsatt tid.
När vi kom hem till stan igen och lämnat av dom hos sig åkte vi hem till vår gata i stan. Som nu var knökad med parkerade bilar. Vi fick nog åka runt 20 minuter innan vi äntligen hittade en parkeringsplats. Det här var första gången sedan vi flyttat in till stan som vi verkligen har fått letat efter en plats att parkera bilen på.
Inte så mycket trafik på vägen.


Nästa vecka ser vi denna skylt igen.

Såg väldigt tomt och öde ut, men till slut kom dom.


7 kommentarer:

 1. Vilken tur att de kom iväg till slut!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni är så hjälpsamma åt alla, till höger och vänster,
  Det är klart att man tycker det bliver tomt efter er. Men det är ju inte till månen Ni skall flytta,
  Önskar er allt bra, det vet Ni. kram mamma H

  SvaraRadera
 3. Ja det kan vara lite svårt att bo inne i stan utan p-plats.
  Fast bor man inne i stan använder man ju förståss inte bilen lika ofta. Man har ju så mycket inom promenadavstånd. Kram=)

  SvaraRadera
 4. En riktig kanondag igår! Även fint idag. Ni åker från Skavsta nästa vecka. Vi åker från Norrköping med Lufthansa via München till Nice på fredag. En bra flight. Trist att behöva leta efter en parkeringsplats. Tur det inte är för ofta.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Leta parkering är inte kul. Tur det löste sig. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Vad man än tycker om Ryanair så är dom bäst på att hålla tiden, nog så viktigt det... så härligt kommer ni iväg nu. Vi åker i September tror jag till vårat paradis☀️Ha det bäst!/kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.