2018-06-04

Smaskens till grillade köttet

Såg denna paprika sås på Fridas bakblogg igår och blev nyfiken på att testa den till det grillade köttet som vi åt. Den var supergod och jättelätt att göra.





Hacka paprikan i små bitar och finhacka vitlöken.
Lägg alla ingredienser i en kastrull förutom salt och peppar och låt det sjuda tills paprikan blivit mjuk. Kör allt i mixern till en slät sås och smaka av med salt och peppar. Häll upp såsen i en burk med tätslutande lock. Såsen kan förvaras i kylskåp i upp till 2 veckor.

8 kommentarer:

  1. Godmorgon Carin!
    Först av allt vill jag tacka för alla dina fina och trevliga kommentarer på min blogg. Jag uppskattar det verkligen.
    Nu har jag läst ikapp på din blogg och kan konstatera att ni har det så underbart trevligt där i Spanien. Massor med mysiga bilder och god mat. Ha en fin dag!
    Kramen, Anneli

    SvaraRadera
  2. Godmorgon
    Trevligt att se lite god mat medans man intar sitt morgonkaffe :)
    Ha en fin dag
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jättebra tips! ��

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset! Låter smaskens��

    SvaraRadera
  5. Det lät gott! Tack för tipset :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det både låter gott och ser väldigt gott ut så tack för tipset!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.