Hacka paprikan i små bitar och finhacka vitlöken.
Lägg alla ingredienser i en kastrull förutom salt och peppar och låt det sjuda tills paprikan blivit mjuk. Kör allt i mixern till en slät sås och smaka av med salt och peppar. Häll upp såsen i en burk med tätslutande lock. Såsen kan förvaras i kylskåp i upp till 2 veckor.
Lägg alla ingredienser i en kastrull förutom salt och peppar och låt det sjuda tills paprikan blivit mjuk. Kör allt i mixern till en slät sås och smaka av med salt och peppar. Häll upp såsen i en burk med tätslutande lock. Såsen kan förvaras i kylskåp i upp till 2 veckor.
Godmorgon Carin!
SvaraRaderaFörst av allt vill jag tacka för alla dina fina och trevliga kommentarer på min blogg. Jag uppskattar det verkligen.
Nu har jag läst ikapp på din blogg och kan konstatera att ni har det så underbart trevligt där i Spanien. Massor med mysiga bilder och god mat. Ha en fin dag!
Kramen, Anneli
Godmorgon
SvaraRaderaTrevligt att se lite god mat medans man intar sitt morgonkaffe :)
Ha en fin dag
Kram
Mums, den ska testas kram
SvaraRaderaJättebra tips! ��
SvaraRaderaLåter riktigt gott. Kram.
SvaraRaderaTack för tipset! Låter smaskens��
SvaraRaderaDet lät gott! Tack för tipset :)
SvaraRaderaKram
Det både låter gott och ser väldigt gott ut så tack för tipset!
SvaraRaderaKram