2009-03-29

Helgen är över

Nu har denna helg sprungit iväg också. Det går himla snabbt dessa dagar, men det gör veckorna med har vi konstaterat. Idag var svärfar här på middag och dottern och pojkvän igen. Dom skulle hämta hem sitt lilla yrväder Orvar. Jag bjöd på lasagne och sallad och till kaffet blev det hallonglass och hallongrottor. Dottern hade med sig en vattenkokare till gubben och mig. Så jag slipper koka upp mitt tevatten på spisen. Det går mycket snabbare och så spar man lite el. Man ska tänka på miljön tyckte hon, och det har hon rätt i. Så vi testade den med en gång och den fungerade som den skulle. Jag och gubben badade tunna när dom åkt hem och solen tittade faktiskt fram en stund när vi satt däri. Jag har gjort en fiskgratäng för lunchlådorna tills i morgon. Men den blev inte så vacker så det blev inget foto på den. Ha nu en ny bra vecka alla här ute i cybern.


11 kommentarer:

Kristina sa...

Hej tack klart man är 27, det har jag alltid varit. Men det är klart vissa morgnar känner man sig som 34 kanske ha ha.
Ha en bra vecka snart är det helg igen.
kram Kristina

Idag har jag haft ditt fina halsband på mig hela tiden.

Sabina sa...

Detsamma till dig, ha en underbar vecka =)
Kul med en present så här bara ändå=)
Kramiz

lottens vita och gröna sa...

oh vad det låter härligt, att bada i tunna, har aldrig provat, är inte passande i vår små trädgårdar, hihi!
visst är tekokare suvve!

varmkram lotten

Viola sa...

Här har oxå varit söndagsmiddag, med all vuxna söner...men här blev det hederlig söndagsstek med efterrätt....gillar att lag klassisk husmanskost, ha en bra måndag min vän, KRAM

Fresia sa...

Läcker färg det där, blå. Skulle behöva köpa en jag också, till landet. Gör som du, använder kastrull. Men man kanske ska tänka på miljön lite där :)

Ha en bra vecka o kramen

Sofia sa...

Hej där!

Jadu.. helgen går snabbt förbi som alltid, men de måste ju betyda att vi haft de trevligt.. Och sen har väl den förlorade timmen satt sina spår..

Din hallonpaj såg supergod ut.. måste nog göra den någon dag.

Kram på dej!

Pixi sa...

Kanon med vattenkokarer,vi har en själv o väninnan har en likadan som din! Må gott! kram =)

Speja sa...

Så härligt det låter att bada i tunna. Om jag skulle önska mig någon extra lyx inom bad och sådant så är det just ett utebad under stjärnorna.

Hemma hos lilla mig sa...

Så bra det är med vattenkokare.
Härligt att solen ville titta fram när ni badade.
Ha, en bra dag.
Kram

A home far away sa...

Mmmmm hallongrottor ahhh så gott!
hoppas att din vecka blir underbar

Kram Gunilla i Singapore

Katta sa...

Vattenkokare var ju en bra present, har dumt nog ingen sälv med ska nog ta och skaffa. Vilket härligt recept på hallonpaj,brukar baka just hallonpaj men har aldrig haft mandelmassa på, måste bara pröva. Kram Katta