2009-03-29

Helgen är över

Nu har denna helg sprungit iväg också. Det går himla snabbt dessa dagar, men det gör veckorna med har vi konstaterat. Idag var svärfar här på middag och dottern och pojkvän igen. Dom skulle hämta hem sitt lilla yrväder Orvar. Jag bjöd på lasagne och sallad och till kaffet blev det hallonglass och hallongrottor. Dottern hade med sig en vattenkokare till gubben och mig. Så jag slipper koka upp mitt tevatten på spisen. Det går mycket snabbare och så spar man lite el. Man ska tänka på miljön tyckte hon, och det har hon rätt i. Så vi testade den med en gång och den fungerade som den skulle. Jag och gubben badade tunna när dom åkt hem och solen tittade faktiskt fram en stund när vi satt däri. Jag har gjort en fiskgratäng för lunchlådorna tills i morgon. Men den blev inte så vacker så det blev inget foto på den. Ha nu en ny bra vecka alla här ute i cybern.


11 kommentarer:

  1. Hej tack klart man är 27, det har jag alltid varit. Men det är klart vissa morgnar känner man sig som 34 kanske ha ha.
    Ha en bra vecka snart är det helg igen.
    kram Kristina

    Idag har jag haft ditt fina halsband på mig hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Detsamma till dig, ha en underbar vecka =)
    Kul med en present så här bara ändå=)
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. oh vad det låter härligt, att bada i tunna, har aldrig provat, är inte passande i vår små trädgårdar, hihi!
    visst är tekokare suvve!

    varmkram lotten

    SvaraRadera
  4. Här har oxå varit söndagsmiddag, med all vuxna söner...men här blev det hederlig söndagsstek med efterrätt....gillar att lag klassisk husmanskost, ha en bra måndag min vän, KRAM

    SvaraRadera
  5. Läcker färg det där, blå. Skulle behöva köpa en jag också, till landet. Gör som du, använder kastrull. Men man kanske ska tänka på miljön lite där :)

    Ha en bra vecka o kramen

    SvaraRadera
  6. Hej där!

    Jadu.. helgen går snabbt förbi som alltid, men de måste ju betyda att vi haft de trevligt.. Och sen har väl den förlorade timmen satt sina spår..

    Din hallonpaj såg supergod ut.. måste nog göra den någon dag.

    Kram på dej!

    SvaraRadera
  7. Kanon med vattenkokarer,vi har en själv o väninnan har en likadan som din! Må gott! kram =)

    SvaraRadera
  8. Så härligt det låter att bada i tunna. Om jag skulle önska mig någon extra lyx inom bad och sådant så är det just ett utebad under stjärnorna.

    SvaraRadera
  9. Så bra det är med vattenkokare.
    Härligt att solen ville titta fram när ni badade.
    Ha, en bra dag.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Mmmmm hallongrottor ahhh så gott!
    hoppas att din vecka blir underbar

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  11. Vattenkokare var ju en bra present, har dumt nog ingen sälv med ska nog ta och skaffa. Vilket härligt recept på hallonpaj,brukar baka just hallonpaj men har aldrig haft mandelmassa på, måste bara pröva. Kram Katta

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.