2009-03-15

Söndag redan här
Ja dom går fort dessa två dagar man har ledigt. Igår var jag ute i stort sett hela dagen. Brorsan var här och klippte fruktträden åt oss. Jag plockade upp alla grenar som klipptes bort. Jag eldade upp tunnan så att den skulle vara badklar tills gubben slutade jobbet. Jag bjöd brorsan på middag, som tack för hjälpen med träden. Han tyckte jag var lite knasig, som tog kort först på tallriken innan vi började att äta. Förklarde att så är det när man har blogg. Då tar man kort på allting. Sedan tog prinsessan och jag en promenad och mötte gubben när han slutade. När vi skulle se på melodifestivalen på kvällen poppade jag lite popcorn. Det var evigheter sedan, gjorde det ofta förr på helgerna.
Idag ska vi på kalas ena mågen fyller år. Jag har bakat rågbröd och tänker lämna en limpa var till våra tjejer. Den ena är glutenfri och den andra är en vanlig. Det är inte lätt att få glutenfritt bröd att bli bra. Men idag fick jag visst till det verkar det som. Nu ska jag ta ett varv med penseln på de sista stolarna i köket. Stolar var inget kul att måla, men alla ska vara vita.
Ha en fortsatt bra söndag.

17 kommentarer:

 1. Va mycket ni har hunnit med denna helgen! Skönt att era träd är färdiga. här hemma har vi lite kvar på ett att klippa, puh en och annan gren blir det.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Maten såg riktigt smarrig ut! :-) Jag håller med om att det är svårt att få glutenfritt bröd att bli bra, jag har provat att baka glutenfritt några gånger med uselt resultat!

  Hoppas du får en fin söndag!

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad härligt det låter att vara ute större delen av dagen, men det är väl så när man har hus kan jag tänka, jag blev lite sugen på popcorn när jag såg din bild, det var ett tag sedan. Ha en fortsatt bra söndag/Eva

  SvaraRadera
 4. Åh, himmel här blev man hungrig. Och sugen. Särskilt på dina blåbärskakor.

  SvaraRadera
 5. Kan tänka mig att det lyfts på ögonbrynen när det ska fotas innan maten=))
  Hoppas att det går bra med måleriet!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Näe, vissa saker är inte så roliga att måla, stolar tex kan ju vara lite pilliga och ta lite tid. Men det blir nog fint nör det blir klart. Här käkades också popcorn till melidifestivalen igår och jag och sonen var båda grymt besvikan på vinnaren:( Ha en bra söndag, kram Katta

  SvaraRadera
 7. Tjo!

  verkar som att ni har haft en mysig helg. Snällt av bror att hjälpa till :)

  Det är nog ett lite underligt beteende vi bloggare har när vi ska fota allt möjligt "knasigt" Min kompis for å kröp i rabatterna för att fota blommor, sen kom hon på hur underligt det måste se ut när grannen fundersamt undrade vad hon sysslade med! ;)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 8. Tänk att du aldrig ringer efter mig när ni ska äta! Va?;-) Kram

  SvaraRadera
 9. Ser jätte gott sut.
  Hanna
  blommoridonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 10. Så gott det ser ut. Ja tänk va fort helgen går. Önskade att det var en dag längre. Jag har inte känt mig pigg förrän nu på em då har ju hela helgen gått nästan. Men men så är det, det är i alla fall skönt att vara ledig.
  Ha det bra!
  kram Kristina

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Ser riktigt mumsigt ut :)
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Ja ibland undrar folk vad i h-e man tar bilder på -- och varför! Och en del ser än mer förundrade ut när man säger att det är till bloggen ...

  SvaraRadera
 13. Hos dig är ju det livsfarligt att hälsa på, blir alltid hungrig efter titten hops dig...hoppas du har en bra kväll, här ser man Beck, älskar dom filmerna, kram VIOLAN

  SvaraRadera
 14. Hm. Behöver verkligen köpa en kamera ser jag. Otroligt trevligt med bilder och berättelse tillsammans.
  Och som vanligt, man blir lite sugen.....

  SvaraRadera
 15. Haha jag ser din brors min...men så är det när man bloggar, måste ju fota allting.
  Vilken tur att du har fått hjälp med äppelträden men jag sitter här och förundras över att ni kan göra dte redan!? Vi har mängder med snö som äntligen har börjat tina men än är det länge kvar innan vi kan vara ute i trädgården och fixa.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 16. Mmmm ser JÄTTE gott ut, å jag som är så hungrig nu..
  Du är så duktigt på att baka å fejja, när ska jag få energi till sånt??
  Popcorn är gott, ser ut att vara en super fin skål.
  Trevlig vecka. Kramis

  SvaraRadera
 17. Hej på Dej!

  Vilket fint glutenfritt bröd.
  Skulle önska att Du ville dela med Dej av receptet.

  Hälsn. Anonym med brödintresse

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.