2009-05-09

Blåsigt värre


Fy sjutton vad det har blåst idag, vi hade tänkt att bada tunna men vi hoppade det. Skorsten hade väl blåst iväg, så dant som det tog i ett tag. Jag började morgonen med att baka 100 bullar sedan fortsatte gubben och jag på altanen med att anlägga (gräs) matta. Jag var väl mest bisittare och höll och drog lite här och där. Gubben var den som gjorde grov jobbet så att allt blev okej. Jag råkade tömma en hel burk förra helgen på golvet med vitfärg, och vi har det brunlaserat. Det var då vi kom på idén med matta, och vi tycker faktiskt det blev riktigt bra. Den tog ju bort golvdraget också, och kanske man kan sitta ännu längre i höst på altanen. Sedan när mattan var lagd stack vi en sväng till trädgårdsmästaren. Där köpte vi ägg, saltgurka och tagetes, påskliljorna på framsidan har blommat över så nu fick det bli tagetes. När vi kom hem började jag med middagen. Det blev sallad hembakt pain rich, gratinerade musslor och friterade stora räkor. Så klart blev det en flaska vitt till detta. Nu har vi klyft ved ett tag och jag klämde nageln. Den blev blå med en gång och det gjorde jä---gt ont. Ha en bra lördagskväll.

10 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad går du på för piller??????Vilken enegi baka bullar fixar än här än där.Ajajaj vad ont äh klämma en nagel stackars dej.Ha nu en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Ingis sa...

Håller med föregående talare. Vad går du på? Vilken energi. helt underbart måste det va´. Och så mycket gott sen. Det vattnas i munnen. Ha en härlig kväll!
Kram Ingis

Viola sa...

Aj aj aj...blånagel är inte skönt det...här har det varit fiska för hela slanten dag, sill ch färskpotatis till lunch och rökt lax med dillstuvad potatis, inte helt fel det heller, hoppas du har en skön lördagskväll, kramen

Hemma hos lilla mig sa...

Aj aj.. så ont det gör att klämma sig.
Du är ju hur flitig som helst på att pyssla.
Kram

Lena Kristina sa...

Ja ibland är vädret förrädiskt.

Jag höll fullkomligen på att blåsa bort idag när jag var ute på promenad

Kram Lena

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina alltid så rara kommentarer inne hos mig - du är för go!

Trist med blåsten men det ser härligt ut ändå!

Kram Jes ♥

Huset mitt i byn sa...

Vilken energi du har, alltid god mat och nybakat, kan jag få komma och bo hos dig? *hihi* Näää det är bara att ta sig i kragen och göra ett eller två ryck här hemma.

Ha en skön Söndag
Kram Pernilla

jakt,skor,barn,inredning sa...

Men va sjutton det ska ju synas att man jobbat på egen hand, hi hi.

Evans sa...

Hejsan och en trevlig fortsättning på söndagen! Håller med här har det blåst inte storm men inte långt ifrån. Vad gott det ser ut, jag blir lite sugen på friterat.
Hoppas ditt finger mår bättre idag. Ha det gott/Eva

Fresia sa...

Men stackare, förstår att det måste gjort jädrigt ont!! Men nu kanske du behöver ta det lugnt ett tag och vila fingret? Inte så dumt kanske?

Här har det också blåst mkt, ffa på lördagen. Kallt helt enkelt. Så vi grillade inte denna helg.

Er middag ser fantastiskt god ut (förstorade bilden - jösses). Vi har inte ätit ännu. Undrar om det ska bli friterat idag?
kramen