2016-07-31

Oförglömlig dag

Vilken fantastisk dag vi fick vara med om igår. Inte ett öga torrt när vi såg vår dotter bli Fru inför släkt och vänner i en vacker kyrka ute på landet.
Sedan bar det av in till stan där festen skulle hållas (Himmelstalunds Brunnssalong). Förrätten var olika små goda munsbitar med champagne till som vi bjöds på utomhus i väntan på att brudparet skulle komma.
Sedan blev det varmrätt som var grillad kalvrygg hur gott som helst. Till desserten blev det crème brulée med lakrits och hallonsorbet. Under middagen hölls det en massa fina och rörande tal, och jag och gubben klarade vårt riktigt bra. Bara ett litet hjärnsläpp och en massa tårar som rann nerför kinderna hela tiden.
Sedan började dansen och brudparet började med brudvalsen. Efter det var partyt igång och gubben och jag shakade loss ordentligt.
Men det är idag man känner att man inte är tjugo längre i både huvudet o kroppen. Men vi partar ju inte loss varje vecka. Så dom smällarna får man ta.
I kyrkan innan brudpar och gästerna anlänt.
 
Brudparet på kyrktrappan.
 
Pusskalas.
 
Brudparet anländer till festen.

Blev många sådan här bilder.

Vacker dukning.

Brudparets plats.

Varmrätten.
Desserten.

Bröllopsvalsen.
Faster shakar loss med brorsdottern.

 

13 kommentarer:

Hajan sa...

aLLA SKÖTTE SOG SÅ FINT, DET KUNDE INTE VARA BÄTTRE
TACK FÖR NI PUFFADE PÅ MIG, SÅ JAG KOM MED.

Helenas enkla vardag sa...

Åh vad vacker hon var. Superfin klänning och en jättefin frisyr. Du jag förstår att tårarna rann, bävar för min dotters bröllop, jag kommer inte ha ett öga torrt någon gång. Förstår att det blev en oförglömlig dag.
Kram Helena

Channal sa...

Men så underbart kul! Vilket vackert bröllopspar och Brunnsalongen är en fin festplats. Minns min pappas 50-årsfest där! Ja, igår blev det en seg dag även för mig. Stort grattis till er och bröllopsparet!

KRAMAR❤️ Anna

Fru Eriksson sa...

Wooo så fantastiskt underbart & vackert ❤️ ...
All lycka!

/Kram

Browneyedgirl sa...

Vilket brudpar :) Så vackert <3

anettan sa...

Så underbart. Kram Anette

anettan sa...

Så underbart. Kram Anette

Hannis sa...

Så himla fint alltså!!
Och hjärnsläpp hör till när det är mycket känslor i luften=))

Kram Hannis

HWIT BLOGG sa...

Åhh vilka underbara bilder av ett vackert brudpar! Bröllop är man inte på varje dag...
Ha en fortsatt skön vecka nu!
Kram från Titti

Christina Mari sa...

Så fine bilder!
Og for et flott par.
- Nyt dagen.
Klem Christina

Finurliga fröken sa...

Åh så vackert! Jag älskar bröllop. Så mycket kärlek. Kan tänka mig att de är fantastiskt att vara med på sitt barns bröllop. Även om jag hoppas att de dröjer för mig eftersom min son bara är 10 år. Kram

Finurliga fröken sa...

Åh så vackert! Jag älskar bröllop. Så mycket kärlek. Kan tänka mig att de är fantastiskt att vara med på sitt barns bröllop. Även om jag hoppas att de dröjer för mig eftersom min son bara är 10 år. Kram

Katta sa...

Så trevligt och så fint! Kram Katta