2017-06-02

Löprunda I butiker

Försökte igår att få in ett inlägg från mobilen men det var lönlöst. Åkte ur från Blogger stup i kvarten och inlägget låg bara och försökte bli publicerat. Men nu försöker jag igen nu på morgonen . Jo, vi sprang i affärer igår igen för att hitta prylar som vi måste ha till huset. Vi började på Leroy Merlin sedan vidare på några chinobutiker och tillslut Mercadona för att fylla upp kylskåpet. På Leroy Merlin gick vi förbi barbecueavdelningen och kollade in grillarna. Vi har en stekplatta och en gammal kolgrill som förra ägaren lämnade kvar. Men när den faller ihop är det dags för en ny.  Nu fanns det både för små och stora plånböcker. Gasolgrillen kostade runt 35.000 och den lilla röda klassiska kolgrillen var i vår prisklass.

8 kommentarer:

 1. Det var ett klokt val tycker jag. Lycka till med allt ni företager Er.
  Nog har ni mycket omkring r, om jag känner er rätt, men Rom byggdes inte på en dag. Njut också till ert underbara hus, puss och kram. mamma H

  SvaraRadera
 2. En grill är ju alltid trevligt att ha....men 35000 kr var lite väl mycket för att grilla kött :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha det riktigt skönt. Ni verkar ha det så mysigt.
  Instämmer med förra kommentaren att det lät som ett lite väl högt pris för en grill. Kram=)

  SvaraRadera
 4. Min kommentar försvann någonstans i cyberrymden när den skulle publiceras. Kom inte ihåg exakt vad jag skrev. Men det var välgångsönskningar i olika former iallafall. =)))
  Kram =)

  SvaraRadera
 5. Men? Varför ratade ni den där prisvärda gasolgrillen? ;-)

  Äsch, den röda var såklart mycket finare :-D

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vi har haft både kolgrill och stor gasgrill och jag måste säga att medan gasgrill är praktiskt så älskar jag att grilla på riktigt kol...Luktar så gott och köttet blir lite godare.

  Ha det så mysigt i Spanien!

  Kram, Anneli i Dalarna

  SvaraRadera
 7. En grill är ju nästan ett måste. Sedan vi skaffade vår gasolgrill har vi grillat oerhört mycket. Det är så lätt och smidigt.

  SvaraRadera
 8. Jösses! 35.000 kr för en grill...näe, jag håller på klotgrillen!! Här ska grillas spetskål o avocado i helgen, ja med lite annat gott också...
  Kyligt ute ikväll, får nog hämta lite ved och göra en brasa :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.