1 st. Limpa
5 dl. filmjölk
1 dl. mörk sirap
1 dl. torkade aprikoser
1/2 dl. torkade dadlar
1 dl. rågkross
1 dl. solrosfrön
1 dl. cashewnötter
1 dl. havregryn
4 dl. rågmjöl
1 dl. linfrön
2 tsk. bakpulver
Hacka nötter och frukten grovt och rör ihop det med dom övriga torra ingredienserna. Häll på filmjölk och sirap och rör ihop till en smet. Lägg smeten i en brödform som är klädd med bakplåtspapper och grädda limpan på 200 grader i ca. 45-55 minuter.
Låter & ser fantastiskt ut ... ❤️
SvaraRadera/Kram i kvällssolen!
dET BLEV EN HÄLSOSAM MACKA FÖR MIN MÅG OCH dIG.
SvaraRaderaJag åt samma i dag som i går, tack igen det var "Görgott "
Så gott med nybakt bröd!
SvaraRaderaOj vad gott det där såg ut! Fast bakning... Det ger jag mig inte på! Inte bra för husefriden :-D
SvaraRaderaSå bra att rensa ut ibland och se vad man har :)
SvaraRaderaKram