2017-06-09

Blev lite målat

Var tvungen att ta fram rollern och dra några drag på väggen igår där den gamla AC satt tidigare. Blev lite orolig  om vi köpt rätt färg för det var så stor skillnad på nyansen när jag rollade. Men nu när det torkat ordentligt är det okej. Efter målning och lite annat bestyr tog vi oss en promenad. Vi gick ner till Punta Prima och fortsatte sedan strandpromenaden bort till Playa Flamenca stranden. Där uppe på kullen ligger en liten restaurang som vi kunde sitta i lä på. Det blåste rätt så rejält igår vid havet . Vi tog in en tallrik med boquerones i vinäger till ölen. Det smakade som våra sardiner hemma ungefär. När vi gick hemåt ringde snickaren och sa att han skulle komma förbi och kolla på vår takterrass. Vi ska nämligen bygga ett soltak där uppe, så man kan utnyttja det ordentligt. Inte bara ha det för att hänga tvätt på som en del har. Men vi hann både vika tvätten och fixa middagen (hemmagjord hamburgare på salladsblad). Även äta upp vår middag innan han dök upp. Det var en svensk snickare inte en spanjor som man nästan kunnat tro på grund av tiden att dömma.

5 kommentarer:

 1. Ja tänk att det verkar vara så i alla varmare länder, att människorna tar för givet att tider inte behöver passas. Det måste vara helt underbart att leva så stress fritt.
  Kram =)

  SvaraRadera
 2. Skönt att snickaren kom till sist i alla fall! Kul att fixa och göra om lite :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad Ni smörjer kråset med lite vanlig mat också.
  Jag menar som en annan förstår vad Ni äter.
  Jag tycker Ni är duktiga att förvalta era dagar,
  Detta liv passar Er precis, Lycka till med allt ni gör,
  vill ju den här gamla morsan i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Ser att ni har det kanon! Roligt när du nämner alla ställen,då jag känner igen det mesta eftersom vi oxå har haft hus där,men det var längesedan,men vi var dit en tur för 3 år sedan.Ojj vad allt hade förändrats.. ha de gott i erat paradis,vi ska åka till vårat på söndag för en liten kortis bara!
  kramiz

  SvaraRadera
 5. Ja det där med tiden ja...ni lär få lära er att vänta hi hi! Men vad gör det om 100 år??? Det ser ut som ni har det så bra så :)
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.