2019-06-03

Både jobb och vilodag


Igår var det söndag och en underbar söndag vädermässigt. Strålande sol på klarblå himmel, det kan knappast bli bättre. Men vi låg inte på playan utan jobbade några timmar istället. Men som tur är var det inte hela dagen så vi fick ut mycket av söndagen med.

Hungrig som tusan var vi i alla fall när vi kom hem. Eftersom det inte blev någon storfrukost innan jobbet på morgonen. Jag hade tagit fram köttfärs innan vi stack iväg. Så jag gjorde megahamburgare och sötpotatis till oss.

Vi gick upp på takterrassen och spenderade resten av dagen där. Efter maten blev det div. småjobb med lite grejer där uppe. Sedan lite slapp i solstolen innan vi gick ner och duschade.

När vi hade spelat ett parti kort (som jag vann) tog vi och gick ner till Sunny Corner och satt där och njöt av solnedgången. Då kom gubbens före detta chef och fru cyklandes förbi. De stannade en stund och vi satt och pratade innan vi alla 4 gick hemåt när solen försvann bakom husen.




5 kommentarer:

 1. Vilken härlig söndag det blev och maten lika god som vanligt. Vi hade rester kvar från lördagens grillning så det blev perfekt!

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Megahamburgaren såg megagod ut! :-)
  En härlig söndag fick ni - trots jobb :-D

  Ha en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 3. Skön avslutning på veckan. Hoppas inledningen på den nya blir lika bra. =) Här är det ett uppehåll i regnet just nu.
  Så nu ska jag skynda mig ut. Ha det bra. Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Det lät som en härlig söndag och som alltid på dina bilder såg maten jättegod ut :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig söndag :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.