2019-06-23

Nästan som julafton


Vi gick iväg till marknaden igår för att köpa blommor och för att träffa Carolin och Fredrik efter det på Sunny Corner. Som vanligt var det något mer som följde med hem från marknaden förutom blommorna då 😁. Det blev ett granatäpple, rökt kött och en linneklänning.

När vi kom till Sunny Corner var redan Carolin och Fredrik där. Vi bubblade ett tag innan vi gick hemåt alla 4 var och en till sitt.

Hemma fixade jag i ordning blommorna och gubben styrde i trädgården. Efter någon timme kom Malin och Ninos förbi och skulle hämta barnsängen och bilbarnstolen som de skulle låna.

Malin hade med sig en påse till mig med pocket böcker och 4 st. klänningar och en tröja om jag ville ha 😃. Jag blev överlycklig och tackade för påsen. Givetvis hade jag lite pocket som Malin fick med sig hem men inga klänningar tyvärr😞. Vi fikade på takterrassen innan de åkte hem till sitt igen.

Lite senare startade gubben upp grillen och jag styrde till det vi skulle ha till det grillade köttet innan jag kom upp på takterrassen jag med.

Sedan satt vi där tills det började mörkna innan vi gick ner och hoppade i säng strax efteråt.

Vaknade vid 02.30 att en stolle (hörde redan på kvällen) satt och klinkade på sin gitarr. Nu menar jag bara olika ackord ingen melodi. Men till slut la den av och jag somnade om. Nästa gång jag vaknade trodde jag någon lös med en strålkastare på mig 😲 men det var bara månen som kommit fram. Vände på mig och somnade rätt snart igen. Gång nr.3 när jag blev väckt var vid 04.30. Då kom hela babushkagänget och gick förbi utanför. Det var ingen låg volym på deras samtal precis. Sista gången jag blev väckt var av gubben som sa i lugn och behaglig ton godmorgon 😘 när klockan var 07.00. Då låg vi en tag och sedan gick upp och gjorde frukost vid 07.30.

Så idag tror jag det blir en siesta vid havet 😴.

Köpte pioner till altanbordet.

 Och alstroemeria till rumsbordet.

 Min linneklänning för 12€

 Fina klänningar från Malin.

 Också nytt att läsa.

Grillat på tallriken.

7 kommentarer:

  1. Vilken stökig natt :) Ja ibland går det troll i det där med att inte få sova...
    Hoppas du får en skön dag på stranden nu!
    Sommarkram från Titti

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt skön tupplur på stranden idag. =) Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Vad jobbigt att vakna så många gånger.Tur du verkat somna om rätt snabbt iallafall :)
    Sunny Corner hade varit trevligt igår. Sol, värme och massa snack :)
    Snacket hade vi iofs, så det enda vi saknade var sol och värme (och er alla naturligtvis)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag förstår rubriken fullständigt - vad mycket fina grejer du fick (och köpte)! Åsså böcker på det också, inte illa! :-)

    Ha en härlig söndag!

    SvaraRadera
  5. Vilken snygg klänning du köpte! Och de du fick av väninnan var också jättefina. Visst blir man glad när man får en kasse med så fina kläder :) Och även lite nytt att läsa fick du också! Men jobbigt att bli väckt på natten :(
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej och god fortsättning!
    Vad kul att ha lite vänner och bekanta runt omkring. Toppen att kunna byta pockets, Emilie Schepp är en favorit i Norrköpingsmiljö. Hon har kommit ut med en ny bok i serien nu. Kul att få lite kläder! Men vilken natt! Jag skulle känna mig blåslagen om jag inte fick sova...Ja, en tupplur på stranden är alltid en bra ide.

    Kram och tusen tack för dina kommentarer hos mig!

    Anneli

    SvaraRadera
  7. Du har härlig läsning framför dig har läst alla , fina klänningar kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.