2019-06-11

Ny vecka och nya tag


Igår var vi först inne i Torrevieja på förmiddagen och hämtade resebarnsängen och barnstolen som vår vän lånat. 

Efter det åkte vi hem och startade upp med plankbygget mot grannen. Började bra och jag var förste langare på virket och förste sopare på borrhålen i betongen. Ville inte att det skulle blåsa över på vår grannes konstgräsmatta.

Men snart började problemen att hopa sig runt oss. Första upptäckten var att skruven vi köpt var alldeles för korta, fast vi mätt och tänkt till. Så gubben tog en vända bort till L & M och köpte nya.

Hemma igen fortsatte vi med jobbet tills nästa lilla problem kom. Borret gick av och just den storleken hade vi inget nytt i såklart. Så gubben iväg igen bort till L & M och köpte en helt ny sats med borr.

Sedan körde vi på i solgasset ett tag till innan vi tog kväller och gick in och duschade och gjorde oss i ordning för att gå och se matchen Sverige - Spanien i EM-kvalet. 

Vi skulle se den ihop med våra vänner från Sverige som är här nu. De hade beställt bord borta på Murphys Irish Pub nära La Zenia. Det brukar vara mycket folk där när det är fotboll på tv:n men igår var det inte så mycket.

Vi tog in lite blandade plockrätter som var sådär tyckte vi nästan alla. En del var inte riktigt varma och kryddningen på kycklingen smakade nada. Men trevligt hade vi ändå fast maten var kass och Sverige förlorade mot Spanien.

Gubben slet och jag tittade på.

 Första gången jag tog in en liten Cava. Ville se vad en sådan kostade, och den kostade vad en stor flaska kostar i affären av den lite finare sorten.

 En tyst minut för Lennart Johansson.

Vår plockmat som tog slut fast den inte var tipp topp.

8 kommentarer:

 1. Kul med Sverigebesök. Synd bara att det var både smaklös mat och förlust i fotboll :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är tur att ni har så nära till L&M ;-) Visst är det så att om det börjar krångla så har det en tendens till att fortsätta. Uttrycket "en olycka kommer sällan ensam" stämmer tyvärr alltför ofta.
  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken otur med skruvarna men det löste sig ändå.
  Även om maten inte är så bra så lär hungern vara den bästa kryddan och mätta blev ni. Men visst blir man lite besviken när maten inte levererar.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att Sverige förlorade. Och trist att maten var sämre än väntat. Men viktigast av allt var ju att sälskapet var trevligt. Och det var det ju. Ha en bra Tisdag nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Vilken otur med skruvarna, men på L&M kan man ju hitta nya, men trist att behöva köra iväg när man är mitt uppe i arbetet.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Plockmat slinker alltid ner. Synd att den här inte smakade sitt bästa. Kram.

  SvaraRadera
 7. Så typiskt... så där är det ibland att allt bara går åt skogen. Men det verkar ha blivit mysigt ändå på något vis. Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.