2019-06-21

Trädgårdsdag


Vi åkte iväg en sväng till trädgårdsmästaren för att handla lite ny jord, för vi skulle plantera om lite växter hemma. Men såklart slutar det aldrig med en eller två påsar jord när man är där. Utan det blev andra blommor med och lite annat smått och gott, som är bra för trädgården och växterna.

Innan vi åkte hem var vi en snabbrunda på Mercadona för att köpa räkor till middagen. Men det var inte bara räkor i korgen när vi kom fram till kassan. Men vi blir inte förvånade ett dugg.

Hemma började gubben i trädgården och jag rensade räkorna och lade de i marinad innan jag kom ut och hjälpte till.

Sedan blev det en heldag på hemmaplan och i trädgården. Räkorna åt vi på takterrassen senare på kvällen och satt där tills klockan närmade sig 22.00 innan vi gick in och såg på tv:n.

Först köpte vi jord.

 Sedan blommor och lite annat.

 Räkorna till middagen.

 Omplantering av blommor.

 Lite nytt blomster på trappan.

Sedan äta och njuta av den fina kvällen.

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt liv ni lever!

  Glad midsommar!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Visst är det så att det följer med en hel del annat från affären. Ibland är det till och med så att det man egentligen SKULLE ha blir kvar där på hyllorna ;-)

  Ha nu en riktigt fin och glad midsommarafton! Solen ser ut att vara på gång nu :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vad gott med marinerade räkor. Nu ångrar jag att jag inte köpte räkor när jag handlade sist. Det får bli nästa gång. =) Vad fint ni har det på trappen. Ser riktigt inbjudande ut. Ha nu en härlig midsommar på svensk-spanskt vis. Hur nu det kan vara. Sill och knäckebröd i den spanska solen och värmen kanske. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Klart även blommorna ska ha lite ny jord och näring :)
  Ha en skön midsommar
  Kram

  SvaraRadera
 5. Räkorna på Mercadona är verkligen stora och jättegoda :)
  Kram och trevlig midsommar

  SvaraRadera
 6. Marinerade räkor har jag aldrig smakat. Ska googla på det. Pyssla med blommor är det bästa som finns. Ha det fint i värmen. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.