Hade några kiwi och bananer på vårt fruktfat som ingen tänkt stoppa i munnen. Som vanligt har man köpt hem för mycket frukt som bara ligger och blir förstörd. Sist blev det fruktsallad av sådan frukt, men den här gången fick det bli marmelad. Kiwimarmeladen blev frisk och god att ha på en rostad macka. Bananmarmeladen blev söt, men god på ett litet kex med en brieostbit på. Det skulle vara lime och valnötter i bananmarmeladen. Men här fick det bli apelsin och sötmandel istället, för det var det som fanns hemma i skåpet. Som sagt var, man tager vad man haver.
Födelsedag – största dagen på året
6 timmar sedan
Mumsigt och åter mumsigt *ler*
SvaraRadera:)
Jösses du är såå fixig å händig, blir alldeles mållös, ja nästan iaf;)
SvaraRaderaSkulle aldrig fixa sånt där, tyvärr blir det mycket släng här:( det är Obra det.
Nattinatti Kraaaaaaaam
Undrar om jag kan äta bananmarmeladen, jag får ju kolik av bananer.
SvaraRaderaMen gott såg det ut måste jag säga.
Kiwimarmelad är inte så illa det heller...
Du har alltid så bra tips tycker jag.
Tackar för dom.
Kramen och god natt.
Synnöve.
Så smaskigt med hemgjord marmelad.
SvaraRaderaMen du vilken förvandling i badrummet, hyllan och blommgrejen blev ju toppen snygga!!!
Skön Söndag, kram Sussi
Så gott det ser ut.
SvaraRaderakram
Hanna
Det där verkar vara en smakupplevelse, vilket väder vi haft idag, ha en bra vecka, kram
SvaraRaderaDet är ju det som är det roliga att man tager vad man haver, kan ju bli en riktig lyckträff ibland. Kan tänka mej att den söta bananmarmeladen kan vara god ihop med getost med.Ha en bra vecka, kram Katta
SvaraRaderaDu gar ju så härliga inlägg alltid du. Man blir så sugen på allt du visar.:-) Kram Stina
SvaraRaderaSpennende oppskrifter!
SvaraRaderaTror jeg må prøve de begge.
God uke til deg!
Klem : )
Du är så jädra händig alltså!!!
SvaraRadera"Snodde" receptet på bananmarmeladen. Ska prova ngn gång men jag tror jag ska försöka med mindre socker. Måste väl blir gott iaf va? Låter så gott.
Kramen
Åh det måste jag prova!
SvaraRadera