2011-02-19

Fikastund


Här har vi precis tagit vår första kopp kaffe efter frukosten. Här älskar vi att dricka kaffet i kopp och inte i mugg. Mugg blir det bara på jobbet när man fikar. Gubbens favorit är Arabiakoppen som syns längst bort i bild. Men tyvärr har vi inte så många kvar av dom. Min kopp är något som vi har köpt på Ö&B (Priceless) såklart. Idag var det kallt ute, när jag gick rundan med Prinsessan det var -16. Det bet skönt i kinderna när man fick vinden direkt på sig. Får hoppas att den har stigit lite när vi ska ut nästa gång. Men förmodligen har den nog det för det är strålande solsken ute och klarblå himmel. Ha en toppenfin helg nu allihopa därute i vårt avlånga land.

7 kommentarer:

 1. Här drics det också mycket kaffe bara så gott.Ja idag är det kallt här 22 grader burr.Men solen skiner och det är bara så underbart.Önskar dej en härlig lördag vännen.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Här har kvicksilvret stigit, underbart lördagsväder, ha en fin helg, kramen

  SvaraRadera
 3. Ha en fortsatt fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Ja vintern håller i sig... -27 hos mig. Fast jag har intagit sängläge med min förkylning så jag är knappt ute alls.
  Men kaffetåren smakar ju gott ändå!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Visst måste man boka tidigt för att hitta med.Det är många som vill åka i väg.Hoppas på en tripp jag med.
  Nu blir det morgonkaffe och nybakade scones.Börjar jobba 11.45.
  Ha en underbar dag.
  Kram Anni

  SvaraRadera
 6. jag dricker gärna ur kopp jag med, helst fat till oxå hihi. Här är det oxå så kallt att det knappt går att gå ut. Kramar i massor/INgela.

  SvaraRadera
 7. Jag dricker ju inte kaffe men gärna en kopp the. Blev lite full i skratt över dina rådjur i trädgården, hos mig i min trädgård står de bara och glor tillbaka när jag schasar bort dem. Bara fortsätter och tuggar vidare...så irriterande!

  Ha en skön söndag, kram Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.