2011-02-05

Godissug


Det började redan igår kväll kan man nog påstå. Har vi inget godis, finns det inget gott att stoppa i munnen. Ja, så gick fraserna på både gubben och mig när man kollade i skafferiet för 10 gången. Men vi hittade inget i sötväg hur mycket man lyfte på sakerna i skåpet i allafall. Det var så att i torsdags när vi veckohandlade, så fick vi visst för oss att inte köpa något gott till helgen. Brukar handla nötter eller någon godispåse, ibland en ostbågspåse men inte nu. Hur dum får man bli i egentligen, vi ska aldrig göra om det. För äter man inget sött i veckorna måste man väl stilla sötsuget i helgerna. Eller är det helt fel kanske?? Men jag tog saken i egna händer idag, jag hitta en blockchoklad som jag smälte. Sedan rörde jag ner lite av vår grönanyckelmärkta musli i chokladen. Så jag har gjort nyttigt lördagsgodis med andra ord. Så nu är sötsuget stillat och allt är frid och fröjd.

4 kommentarer:

 1. Låter inte helt fel..:) själv har jag just smält i mig en chokladboll, ha en fortsatt skön kväll, kram

  SvaraRadera
 2. Påhittig som vanligt;)
  Det enda jag var sugen på igår var popcorn gärna smörpopcorn men det hade vi inte hemma å jag hade ingen aning om hur jag skulle stilla det begäret;)

  Kramkram//Sabina

  SvaraRadera
 3. Det ser kjempe godt ut!
  Og litt sunnere!
  God søndag!
  Klem : )

  SvaraRadera
 4. Ha ha vad roligt! Det låter som någonting jag skulle kunna göra. Själv hade jag köpt hem goda, krispiga, mintchoklad-plattor. De har jag satt i mig nu... ingenting till barnen :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.