2011-02-10

Onyttigt är gott

Konstigt men så är det, men någon gång ibland kan ju inte vara skadligt. Så i söndagskväll intog vi denna glasstallrik till Walanderfilmen som var då. Några skedar vaniljglass och lite rensade bland den lite övermogna frukten. Några jordgubbar hämtades från frysen. Lite aprikosmarmelad värmdes upp i micron som sedan hälldes den över allt på tallriken.
I morgon är det äntligen sista dagen på jobbveckan sedan har man helg igen. Tänk att helg är så himla skönt. Synd bara att dessa dagar går lika fort (om inte snabbare) som dom andra dagarna i veckan.
Som ni ser på texten på bilden, så pluggas det fortfarande Spanska här hemma. Men nu är det egenplugg här hemma. Vi hoppade kursen, för tiderna passade inte oss så bra. Vi hade missat nästan halv kursen och då kan det kvitta.

9 kommentarer:

 1. Här slinker dt oxå ned lite gobitar då coh då, vad gillar du vädret..:( vi har fått 2 dm och än vräker det ned...suck, ha en fin fredag, kram

  SvaraRadera
 2. Mmm så läskande gott! Kan behövas efter en helt oplogad väg att köra hem på... Tro om ni har fått lika mycket av den vita varan som vi? Igen!
  Lycka till med Spanskan!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 3. Mmm... ser gott ut.
  Skönt att det är fredag.:-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Supersmaskigt!
  Jag köpte allt på Hjärtero i Umeå men hon måste nog handla av Annasidéer.Jag blev helt såld på disktrasan.Gå in och kolla på hennes hemssida där hittar du nog alla återförsäljare.
  Ha en bra dag Kram Anni

  SvaraRadera
 5. Ser gott ut.
  Ha en fin helg.
  kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Mmm va gott! Man får unna sig gott lite då och då. Annars blir livet tråkigt. Jag skulle också vilja kunna spanska men får ta de någon gång i framtiden. Har plugg så de räcker just nu. Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Ser urläckert.
  Igår åt vi chokladdoppad frukt här hemma...mums...det var också gott.
  Kommer ihåg när jag läste tyska för något år sedan...det slutade med att jag också fick fortsätta själv...
  Ha en sköööön lördag!
  Camilla

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild min lille dotter
  Mamma H

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.