2011-02-06

Man tager vad man haver

Ja, så fick det bli idag när jag började tänka på middagsmaten. Kollade runt i kylskåpet och hittade några köttbitar av oxfilén som vi åt igår kväll och en skål med köttfärssås som blev över från i torsdags. Det fick bli restpizza till middag, så jag satt en deg som fick jäsa medans jag skar färska champinjoner, banan och purjolök. På den ena pizzan blev det oxfilé, banan, purjo, champinjoner och riven mozzarella ost. Den andra fick köttfärsås, purjo, champinjoner och mozzarellaost. Det får även bli detta i lunchlådan till i morgon. Nu ska jag ta en sväng runt hos er och se vad ni har haft för er i helgen. Tjiiiing på er

8 kommentarer:

  1. Ser gott ut.
    Ha en fin söndagskväll.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Mmmm, så gott!:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  3. här är det alltid mumsfilibabba!!!
    och du, nu är jag sååå godissugen så här ska med letas blockchoklad, blink!!!!
    varmkram lotten

    SvaraRadera
  4. Du din fresterska, så här sent på kvällen ska man ju inte titta in till dig, älskar ju pizza och det ätes hemlagad då och då...:) ha en fin start på veckan, KRAM

    SvaraRadera
  5. Undrar varför man kallar det restpizza egentligen.
    För det är ju inte det. Det där var smarriga pizzor tycker jag.
    Den med oxfilé hade jag gärna satt tänderna i.

    Här blev det kyckling. Går bra det med.
    Ha en fin vecka nu. Här ska jag strax ut och gå en långprommenad med Erri och kameran.
    Kram Synnöve.

    SvaraRadera
  6. Fast jag nyss ätit lunch så blev jag hungrig igen...
    Är i en sån där riktig ätarperiod just nu.
    Lät så gott med pizza!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  7. Glömde...
    Kuddarna var jättelätta att sy!!

    SvaraRadera
  8. Men åhh.. vad gott det ser ut!!!
    Hemlagad är myyycket godare dessutom..
    kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.