2012-02-08

Inget får gå till spillo

Hade några gamla äpplen som började bli sådär mjöliga och inte ätbara längre (i min smak) och en halv burk med Kesella. Jag skivade äpplena och stekte på dom i pannan med en klick smör och citronhonung och strödde till sist över lite kanel. Lade de varma äpplena över Kesellan i en skål och vips så hade man ett härligt sött och syrligt litet mellanmål.

7 kommentarer:

  1. Mmm det ser gott ut!

    Tack snälla för virkbeskrivningen <3

    Kraaam
    Mia

    SvaraRadera
  2. jag håller med dig,visst måste man unna sig något syndigt gott ibland.
    kramar

    SvaraRadera
  3. Gott!
    Och hur söt är inte prinssesan??!
    Går det att motstå att ge henne en mumsbit från bordet=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. DU kan du..skriva matbok tycker jag du ska göra...du har alltid så fiffiga tips..:) ha en bra dag

    SvaraRadera
  5. Håller med Violan.Du har alltid så mycket gott på g.Ha en bra torsdag vännen.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Det där låter vääääldigt gott! Men jag kämpar på här och tänker inte låta mig frestas, hi hi. Fast det är ett bra tips som jag kan använda mig av sedan.

    Kram kram
    Jeanette

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.