2014-08-29

Hemma igen

Igår kom vi hem på svensk mark igen efter en månad i sol och underbar värme. Blev hämtmat från grillen där vi bor. Sedan var det bara att sätta igång med uppackningen av resväskorna. Tycker det är lika trist varje gång man kommer hem från en resa. Men vi plockade och fixade så efter någon timme eller två var vi klara.
Idag började vi dagen med att äta frukostmackan hos mamma. Sedan var det dags att åka till Ica och fylla på med varor i kyl och frys. Innan Ica tog vi en sväng till Team Sportia och köpte oss ett par varsina nya träningsskor. Gympaskor är ju färskvara och det var dags för ett par nya till oss båda.
När vi kom hem blev det ett par maskiner med smutstvätt och sedan skulle gräsmattan klippas. Satte en bröddeg med så vi kan käka macka i morgon. Lite mat i magen behövdes nu, så det blev färskpasta med tonfiskröra. Men efter maten blev vi båda sittande. Gubben framför datorn och jag hamnade vid tv:n på altanen. Har ju inte sett på tv på en hel månad, så jag började att se en serie på Netflix som heter The Killing. Tände en massa ljus drog upp pläden och tog ett glas rött i höstmörkret.


4 kommentarer:

 1. Skönt att bara sätta sig ner och vara en stund när man har fixat med allt.

  Fin dag till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Fin bild! Tycker det är som en befrielse på semester att inte se tv men också mysigt då hösten kommer och man kan krypa upp på det sättet och bara slötitta en kväll. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Vet du lilla gumman vem jag tänker på, när det gäller Dig. Askungen , det är ju bara det att Du har redan Prinsen. Men eljest med alla göromål, fixa, städa, klippa gräsmattorna, vem slänger igång en stor limpdeg, det första man gör. Hela släkten på mat i dag
  ha,ha det är ju inte bara 2 st.
  Du lilla arbetsmyra ,ha nu en bra lördag och förlåt att jag tackade nej. kram från mamma.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem! Efter en hel månad borta brukar det vara skönt att komma hem! Låter som du landade bra där på altanen. Själv hamnade jag framför Kristallen-galan!

  Trevlig helg o Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.