2016-01-03

Enkla snittar

Inga toppenbilder precis på dessa små knyten som jag gjorde till Nyårsafton. Men dom var jättegoda att stoppa i munnen till ett glas skumpa.
Snittarna hittade jag på efter att jag rotat runt i frysen där jag hittade smördegsplattor och grönkål. Jag kokade grönkålen så att allt vatten försvann. Sedan stekte jag lök och vitlök i en stekpanna. Hällde över grönkålen i pannan. I med 2 skedar dijonsenap en burk kesella och smulad fetaost. Kavla ut smördegsplattorna och skär ut fyrkanter. Lägg en klick av grönkålsmojset på plattan och knipsa ihop. Pensla knytena och sedan in i ugnen på 200 grader tills knytena fått lagom färg på sig.

10 kommentarer:

  1. Åh det lät gott! Måste provas nästa gång det är dags för bubbel. Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. D et såg ju jättegott ut lilla gumman. Du hittar på så mycket
    både god mat och inte att förglömma allt Godis som Du gjort med
    God fortsättning till er båda, kram från Hajan

    SvaraRadera
  3. Men så GOTT! Detta måste jag testa... min smak!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Ser gott ut :)
    Hoppas du får en fin måndag <3 Kram

    SvaraRadera
  5. Önskar dig en god fortsättning på nya året!

    De där knytena såg fantastiskt goda ut! Mums!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Grönkål gillar jag!
    Du har en otrolig förmåga att bara kunna röra ihop saker sådär.
    En bra förmåga att ha=))
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  7. Mmmm ser smaskiga ut. Kram Anette

    SvaraRadera
  8. tycker de är väldigt söta, och gott lät det!

    SvaraRadera
  9. Det här låter mycket gott! Gillar när det är fetaost i. :-)

    SvaraRadera
  10. Det där både ser gott ut och låter gott. Ha en fin trettondagsafton, kram Katta

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.