Inga toppenbilder precis på dessa små knyten som jag gjorde till Nyårsafton. Men dom var jättegoda att stoppa i munnen till ett glas skumpa.
Snittarna hittade jag på efter att jag rotat runt i frysen där jag hittade smördegsplattor och grönkål. Jag kokade grönkålen så att allt vatten försvann. Sedan stekte jag lök och vitlök i en stekpanna. Hällde över grönkålen i pannan. I med 2 skedar dijonsenap en burk kesella och smulad fetaost. Kavla ut smördegsplattorna och skär ut fyrkanter. Lägg en klick av grönkålsmojset på plattan och knipsa ihop. Pensla knytena och sedan in i ugnen på 200 grader tills knytena fått lagom färg på sig.
Tråktorsdag
3 timmar sedan
Åh det lät gott! Måste provas nästa gång det är dags för bubbel. Kram Camilla
SvaraRaderaD et såg ju jättegott ut lilla gumman. Du hittar på så mycket
SvaraRaderabåde god mat och inte att förglömma allt Godis som Du gjort med
God fortsättning till er båda, kram från Hajan
Men så GOTT! Detta måste jag testa... min smak!
SvaraRaderaKRAM Anna
Ser gott ut :)
SvaraRaderaHoppas du får en fin måndag <3 Kram
Önskar dig en god fortsättning på nya året!
SvaraRaderaDe där knytena såg fantastiskt goda ut! Mums!
Kram Malin
Grönkål gillar jag!
SvaraRaderaDu har en otrolig förmåga att bara kunna röra ihop saker sådär.
En bra förmåga att ha=))
Kram Hannis
Mmmm ser smaskiga ut. Kram Anette
SvaraRaderatycker de är väldigt söta, och gott lät det!
SvaraRaderaDet här låter mycket gott! Gillar när det är fetaost i. :-)
SvaraRaderaDet där både ser gott ut och låter gott. Ha en fin trettondagsafton, kram Katta
SvaraRadera