2022-04-12

Ny vecka

 

Gick upp lite tidigare än vanligt för att hinna med frukosten, innan vi åkte iväg bort till vårdcentralen. Gubben hade en avtalad tid med sin husläkare på morgonen. Han fick reda på alla sina provsvar och att höfterna som han röntgat var okej. Nu ska han tillbaka till läkaren igen när vi kommer hem från Sverige.

Liten parentes när jag ändå pratar läkare. Tiden gubben hade till sjukhuset fick han svar på igårkväll när det plingade till i hans mobil. Det kom ett sms om att han uteblivit på sin kallade tid för snarkningen (snarkmaskinen). -Vaaaaaaaa, sa vi i kör båda två när han läste det. Gubben var och knackade på den dörren och fick prata med en tjej som satt där inne. Han frågade henne på engelska om han hade en bokad tid där. Och hon svarade att det kunde inte hon kolla. Gubbens namn blev aldrig uppropat när vi satt där tills 18.45. Men enligt sms:et så hade han bokstavligen det. Så nu ska han boka en ny tid.

Det blev visst en lång parentes 🙈, men nu fortsätter jag på måndagen. Efter vårdcentralen åkte vi till La Zenia Boulevard. Gubben skulle in på Leroy & Merlin och jag hade en liten lista i huvudet vilka affärer jag skulle springa runt i.

Gubben åkte hem när han var klar och jag tog mig en promenad hem när jag var färdig med min lista som skulle uträttas. Fick även några nya uppdrag hemifrån (Sverige) när jag checkade av mina i huvudet. Men det blev även check på dem med innan jag knallade hemåt.

Senare på eftermiddagen var vi bjudna på middag hos Ulrika och Mats. Det blev en trevlig eftermiddag/kväll som vanligt med både mat och lite sällskapsspel innan vi gick hem igen.


Såhär tidigt har jag nog aldrig varit på La Zenia. Affärerna hade inte ens öppnat ännu.


Så snygga lampskärmar hade Ulrika köpt till deras pergola.


En god kryddad kalkonfilé serverades med en massa godsaker till.


Till kaffet serverades en megachokladboll i formen av ett ägg, så himla god 😋.Och den här lille spelevinken blir bara större.


10 kommentarer:

 1. Ingen ordning på torpet! Hade de skrivit fel på namnet eller hade hon svårt att förstå? Ja, ja bara att boka om tiden! God mat och trevligt sällskap som alltid! Läckra bastlampor!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att det beror på missförstånd i språket. En del kan knappt någon engelska alls och på vårdcentralen står det klart och tydligt att det är spanska som gäller i receptionen. Eller att man har en tolk med sig.
   Visst var de snygga.
   Kram Carin

   Radera
 2. Men så rörigt med den där tiden. Minns att du skrev om det och att ni fick åka hem igen. Ja som det kan bli.
  Så gott allt såg ut!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite rörigt kan det bli. Men det kan det även bli i Sverige har vi hört. Det är bara att se det positiva i det, som vad då???? 🤔. Att det blir en liten biltur med pärlan igen, kanske 🙄.
   Kram

   Radera
 3. Minns ju när du skrev om ert besök, ingen kallade er, ingen kunde kolla upp. SÅ skumt. Hoppas nu att allt går bra nästa gång, suck.
  Mysigt sällskap och god mat, underbart!!
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Ja det får vi hoppas att det gör.
  Ja det var en trevlig eftermiddag/kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad konstigt det blev med tiden och vad konstigt att han fick mess om uteblivande från besök. Så himla god maten ser, nu blev jag ju hungrig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var märkligt men hoppas på att det blir rätt nu.
   Maten var jättegod.

   Radera
 6. Jobbigt när det krånglar med tiderna! Hoppas det går bättre nästa gång... Man blir lite trött ibland.

  Ha en fortsatt bra dag! Ser ut att bli lite fulväder imorgon, men sen så :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får vi hoppas på att det gör.
   Detsamma till dig/er.
   Imorgon åker vi till Sverige och flocken.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.