2016-12-13

Vörtisen är klar

En vörtlimpa till julbordet måste man ha, och det fixade jag till lite snabbt igår. Samtidigt som jag lagade till den kulinariska vegorätten som fanns i lådan 😊. Den här vörtlimpan behöver ingen jäsningsprocess, utan bara att sno ihop och skjuts in i ugnen på en timme. Vi var tvungna att provsmaka den igår kväll och den blev godkänd.


Receptet hittar ni här

5 kommentarer:

Hajan sa...

Fixar du gill Glutenfri till Marina och Anders, jag köper glutenfritt
bröd i Konsum till julafton.
Hoppas de har det. I kväll såg jag på 3an Jul hos Plura, tänkte
tillbaka på så mycket roligt vi hade Hellstens och vi.
Det är ju snart 30 år sen, herre gud..
I morgon går jag till grannen rakt över på Lutfisk.
I DAGHADE JAG ISTERBAND IGEN , det var gott
I dag har jag ringt Stavsjö, Lasse-pata, Acka Nylander, man måste
ju vara lite social också.

Annes vita rum sa...

Åhh, så gott😋Älskar vörtlimpa.. snart hemfärd för oss då blir det saffran och vörtlimpa det första jag köper tror jag👍🏼Kramiz

jannice lindell sa...

Mmm, gott!

Ami sa...

Åh, vörtbröd som är så gott :)
Kram

Villa Freja sa...

Så gott med hembakat bröd. Kram.