2016-12-12

Blev nog en liten miss

Idag kom gubben och hämtade mig på jobbet och vi åkte till Ica för att handla. Jag fick även skjuts till jobbet i morse, för gubben tyckte inte jag skulle sitta och trampa in till stan när det var så kallt. Och det tackade jag inte nej till när det var -11.
När vi kom till Ica följde gubben med in och handlade, för han hade lämnat in en grej hos skomakaren som skulle ta ca. 1 timme innan han kunde hämta det igen.
När min lilla gubbe följer med in i affären ska det kollas, klämmas och tittas på det mesta, och det blir oftast lite dyrare när man ska betala också. Eftersom det alltid är mer grejer i vagnen än det som stod på listan.
Idag fick han se något nytt i en av kyldiskarna. Små kartonger med maträtter i, som max tog 15 minuter att tillaga. Först kollade han bara och gick vidare, men efter en stund hade vi en kartong i vår kundvagn.
När vi kom hem och höll på att packa upp tittade jag på kartongen och såg att den var vegetariskt. Då sa jag att det här är nog inte din favoriträtt som du tagit, eftersom det är falafel och det är vegetariskt ( han är inte överförtjust i bönor min lilla gubba). Så det här var nog första och sista gången vi har en sådan låda med oss hem någon mera gång.
Så i morgon är det vegetariskt i lunchlådan 😋


3 kommentarer:

 1. Falafel är ju väldigt populärt, och de flesta talar ju gott om det.
  Jag har aldrig smakat det. Men i kväll när jag såg Tina och Moreus
  upp i fjällen. De åt en god Pepparstek med Stomppotatis till.
  De hade också på Konjak och tände på. Då var det så snålvattnet rann nästan i mungiporna. Jag hade en knäckemacka med sylta på, det var också gott..

  SvaraRadera
 2. Haha! Ja, så kan det bli :D
  Men visst åker det ner lite extra i vagnen när man är och handlar....och speciellt om man är hungrig :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha vad kul! han kanske börjar gilla det nu:) Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.