2017-04-27

Ny bok till samlingen

Nu var det jättelänge sedan jag köpte någon kokbok att få inspiration av och lite nya recept. Det var inte ens jag som hittade den, utan gubben min som visade mig en länk på den. Så vi klickade hem den direkt och igår kom den i brevinkastet. Det är en bok med både fakta av Mia Lundin och recept av Ulrika Davidsson. Har några tidigare böcker av Ulrika Davidsson som jag gillar. Såklart var jag tvungen att prova något i den idag när jag kom hem från jobbet. Det fick bli Raw food bollar med hallon såklart.




Hallonbollar
14 st.
1 dl. cashewnötter
1 dl kokosflingor
3 torkade aprikoser
1 dl. frysta hallon
1 krm. vaniljpulver
lingonpulver att rulla dom i.


Mixa ihop alla ingredienser till en smet i matberedaren. Forma bollar och rulla dom i lingonpulver. Förvara dom i kylen eller frysen.
Jag hade inget lingonpulver utan tog sesamfrön som jag blandade med lite röd hushållsfärg.

10 kommentarer:

  1. Oj, oj de där hallonbollarna ser helt gudomligt goda ut!! Mums!! Något som är bra för oss lite läder ;-) för hormonbalansen är hummus. Älskar hummus!!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Läder!!! HAHA!! Det ska stå lite äldre. =)

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut! Har nyligen hittat din blogg. Och jag gillar den verkligen. =)

    SvaraRadera
  4. Tack för det tipset! Den skall jag köpa. Hua som jag får slita med kost och motion nu, :( Bollarna ser goda ut! Kram kram

    SvaraRadera
  5. Hallonbollarna ser ju supergoda ut. Vilken spännande bok, jag blir sugen på att köpa den. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  6. Men..Woo så´n härlig Bok ❤️ ...
    Ha dé gott!

    /Kram

    SvaraRadera
  7. Hallonbollarna såg verkligen spännande ut :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Såg himla gott ut det där - men vart tog blåbären vägen? ;-)

    SvaraRadera
  9. Oj så smarrigt det låter och ser ut att vara! Tack snälla för tipset. Dessa ska jag verkligen testa.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  10. Men gud så vackra dom blev

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.