Kvällsmaten idag blev stekt havregrynsgröt med bananglass och nötter till. Det här ska ni prova någon gång om ni får lite havregrynsgröt över. Bara att klicka ut i en stekpanna med lite smör eller kokosolja i. Platta till klickarna lite och steka några minuter på varje sida. Man kan äta den som vanlig pannkaka med sylt till om man vill. Men jag tog frusna bär från frysen som jag mixade ihop med en övermogen banan.
Fredagsdrinken som värmer – Hot Apple Xanté
4 timmar sedan
Spännande & riktigt läckra Foton ...
SvaraRadera/Kram i Vårkvällssolen!
De jag bodde hos i Filipstad för 100 år sen, gjorde så om dee blev gröt över i bland. Jag kommer inte ihåg att jag blev så
SvaraRaderaattraherad av det. men det kan man nog prova, alltid roligt.
Här kommer det aldrig att bli nån havregrynsgröt över - min åsikt om den är att det är hästmat. Haha! Men den såg faktiskt godare ut när den var stekt :-)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Det såg riktigt gott ut! Och havregrynsgröt äter vi lite nu och då!
SvaraRaderaKram
oh det kanske man skulle testa, ser gott ut..ser godare ut än det låter med stekt gröt.
SvaraRaderaLåter riktigt gott. Älskar ju havregrynsgröt så ... :)
SvaraRadera