2019-06-05

Var inte utanför grinden


Jag var inte utanför grinden igår heller. Utan jag fortsatte att måla klart ytterdörren så jag snart kan börja med den sista stora garderoben i sovrummet. Den ska både målas och tapetseras, hur nu det ska gå till, phuuu.

Tillbringade även mycket tid på takterrassen under dagen. Denna årstiden kan man vara där från morgon till kväll. Tidigt på våren och sent på höst är vi inte där från morgon till kväll. Även om vi är där rätt mycket då med. Men det blir kyligt här med och då är det skönare att sitta på inglasade altanen. Men takterrassen är helt enkelt ett extrarum på vårt hus. Vi hänger inte bara vår tvätt där som många andra har sina takterrasser till. Utan vi utnyttjar den till max istället.

Vi byggde rätt snart till där uppe när vi köpt huset. Några väggar för att kunna få lä om det blåser och ett tak så man kan ta skydd för solen och för ev. regnet om man vill. 


 Blommorna stortrivs här uppe, precis som vi.

 Skönt att sitta under tak och i skuggan när man ska äta.

Så var ytterdörren klar nu med.

6 kommentarer:

 1. käraste Dotter min. Har suttit ett bra ag för att få iväg ett meddelande till Ruth i Virginia. Hon tror att hon har npgot fel på sin dator, flr det är inte som förr, med rättigheter osv. Tröstade hennemed att här stämmerninte mycket heööer. men allt knepigt från m+g, Skriva med en halvblind är inte lätt. Hi. hi jag har ju ingen armbindel heller, flrlåt mit dumma skoj, men är man blind sp är man.
  kram rpn gammelkäringen

  SvaraRadera
 2. När man väl börjar måla smittar det liksom av sig och allt behöver ny färg!

  Ha det skönt!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni trivs på takterrassen. Det är ju så mysigt där uppe :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt rätt att utnyttja takterrassen fullt ut! Jag har alltid tyckt att det är lite tragiskt att takterrasserna inte utnyttjas bättre. Även vårt hus har bara tvättlinor som man kan "roa" sig med. Hade varit trevligt med en pool där. Fast inte just ovanför vår lägenhet då... ;-)

  Ha en fin lillördag!

  SvaraRadera
 5. Så bra att ni väljer att utnyttja takterrassen som ett extra rum. Att bara hänga tvätt där hade jag tycket varit rena slöseriet. Ytterdörren blev verkligen bra så lycka till med nästa projekt.

  Kram och ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 6. Så härligt att ni kan utnyttja er takterrass. Vår terrass är bäst på vintern, nu börjar den bli för varm....morgnar och sena kvällar är den ljuvlig att sitta på!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.