2010-03-19

Gulliga

Den här lilla solstrålen var på besök hos oss förra helgen. Han är alltid glad och alert, men förmodligen är han laktosintolerant. Nu har han fått smaka på mjölprodukter 2 gånger och blir dålig. Han kräks och mår allmänt dåligt. Vi får hoppas dom får svar på det snart. För det är inte kul att se en liten inte må bra.
Vår solstråle nr. 2 har börjat spela fotboll och tycker det är jättekul. Men tänka sig dom hinner knappt att börja förrens dom ska sälja lotter och allt annat möjligt till föreningen. Men morfar tog fram stora plånboken och köpte ett gäng lotter som hon hade med sig.

Den här coola killen lämnar mamsen och pappsen till sommaren. Nu har han fått fast tjänst och vill stå på egna ben fullt ut. Så han har hittat en liten lya som han flyttar till. Han var vår sista fågelunge som lämnade boet. Så till sommarn är det tomt på barn i huset.
10 kommentarer:

 1. Livet är i ständig förvandling.
  Söta goa ungar.
  Säger grattis till sonen som har jobb och snart flyttar.
  Dax att prova sina vingar heter det väl...
  Kramen.

  SvaraRadera
 2. Det er trist og spesiellt når alle har forlatt redet, men det kan være fint og... og så kommer de jo hjem på besøk. Da er det stor glede.
  Jeg får alle mine hjem til Påske, og gleder meg veldig.
  God helg til deg!
  Klem : )

  SvaraRadera
 3. oh du varma, vilka härliga bilder på dina kärlekar!
  kan tänka mig att det kan kännas konstigt när ungarna flyttar men sen får ni fullt upp med alla barnbarn kan jag tänka mig!!!ha det gott i helgen! varmkram lotten

  SvaraRadera
 4. Vilka fina ungar, små som stora...
  Ja, det känns när de lämnar boet, men det är desto roligare när när de kommer och hälsar på.Livet kommer in i en annan lunk bara..
  Kramar från en som vet..Torprosen

  SvaraRadera
 5. Hej goa Mamma C!

  Söta soltrålar och go cooling!!!

  Oj vad det måste kännas annorlunda när barnen flyttat hemifrån, kan tänka mig att det känns lite tomt. Här är det full fart på mina tre, så det blir nog väldigt tyst när de är stora och utflugna.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 6. Sicka godingar!!
  Längtar till mina barnbarn i Gävle.
  Jaså ni blir solo till sommaren. Ja vi har en kvar också, kommer nog bli lite tomt när den sista flyttar.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 7. Goa och söta ungar :) Min dotter är med laktosintolerant krångligt är det ibland men det finns tack och lov en uppsjö med bra produkter att köpa numera.Så då blir det lite annorlunda för er med nu när "minstingen" flyttar. Kram Katta

  SvaraRadera
 8. Håller med, gulliga.
  Ha en härlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jättefina bilder!!

  Tyckte att det var otroligt jobbigt när sista barnet lämnade hemmet. Men så... efter ett tag.. inte alls dumt faktiskt, inte dumt alls:)

  kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.