2011-04-10

En resume av helgen

Den började med att jag blev väckt av telefonen kl.08.00 på lördagsmorgonen. Jag brukar vara morgonpigg och uppe med tuppen men inte igår. Det var dottern som sa att dom kom förbi på lite morgonfika innan butiken öppnade som dom skulle till. Det blev upp och hoppa från sängen med en gång. Ut med prinsessan och sedan fixa frukost till oss alla. Efter dom hade varit ringde telefonen, då var det största tjejen som ringde. Dom undrade om dom kunde komma förbi efter dom varit en sväng på stan. Klart vi ville det, så vi bestämde att vi skulle grilla när dom kom. Innan dom dök upp hann jag och gubben med att besöka vårmarknaden hos Violan.

Så lördagen startade med en rivstart och bromsade inte in förens vid tv:n vid 20.00.

Idag började dagen lite mer i en lugn och skön mjukstart och har nog hållt sig på växel 2 hela dagen. Vi har påtat i trädgården, grillat lite korv, bakat lite bröd och slutligen har jag dansat omkring en sväng med snabeldraken.

Nu ska jag ta mig en macka av det nybakade och sätta mig i soffan och se om det finns något att se på tv:n.

3 kommentarer:

 1. Låter som en kanonhelg.Bara så mycket har du och mannen hunnit med.Ååå vad skoj med ett besök hos Violan.Kan tänka mej att det var mycket vackert och trevligt hos henne.Idag har du hunnit med massa saketockså-Ja du är duktig du.Ha nu en skön kväll och en fin start på nya veckan vännen.Kraam Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Låter som en toppen helg även om lördagen var fullbokad ;)

  Skönt att köra på växel 2 en söndag, det är ju ändå en vilodag ;)

  Kramkramkram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg ni har haft! Det gör väl inget att bli väckt när det är barnen som vill komma och hälsa på. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.