I morse var det kallt som attan när man vaknade, termometern stod på -13 när jag kollade. Men det är bara att bylsa på sig från topp till tå så fryser man inte.
I helgen gjorde jag ett jättegott frukostbröd som jag hittat på nätet. Det skulle kalljäsa över natten i kylen. Sedan var det bara att grädda det på morgonen precis innan frukost. Detta recept kan man nog modulera om med både mjölsorter och godsaker att ha i. Jag hade lagt till gojibären den här gången. Nästa gång ska jag testa med ett rågmjöl istället och kanske pumpafrön.
När man överger vetenskap och förnuft
1 timme sedan
Vad du är duktig lilla gumman,
SvaraRaderajag tror nog Du provar ett annat recept.
Kram från lilla mig
Lustigt, jag gjorde också bröd i helgen som kalljäste över natten. Lite andra ingredienser men ganska likt.
SvaraRaderaKram Jannike
Perfekt när man varit ute i kylan att komma in och dricka varmt te och äta det där nygräddade brödet till :) Ser så gott ut, tack för receptet. Kram Katta
SvaraRaderaOj tre jätte gott. Måste prova!!!
SvaraRaderaKraaaaam
Vad himla gott det verkar. Jag vet ej om jag skulle få tag i ingredienserna här bara, kan bli knepigt.
SvaraRaderaVi har det rätt varmt här just nu och det ska regna tyvärr.
Ha en fin dag.
Kram Bodil.
Låter nyttigt o gott!
SvaraRaderaJa, så himla kallt det är..burr.
Kram
Men va gott detta bröd såg ut =) Det måste jag bara testa!
SvaraRaderaKramkram i massor till dig!!
Mmmmm...så du fick också bakat i helgen! Ser väldigt gott ut. Jag har verkligen kommit in i stora bakartagen, så fler bröd lär det bli. Jag ska också prova på knäckebröd och egen musli till helgen. Spännande!!
SvaraRaderaHa en härlig dag!
Kram
Ulrika
Tack för ännu ett toppen recept som det verkar...helt i min smak! Enkelt, snabbt och smidigt. Perfekt på helgen ;)
SvaraRaderaKram Sussi
Hur länge ska det här eländet hålla på...är så trött på kyla och snö...redan.....kram
SvaraRaderaBrödet ser supergott ut...