skip to main |
skip to sidebar
Försvinnande gott
Det här måste ni prova, för det är så jäkla gott knäcke. Vi har redan gjort två plåtar och det börjar snart ta slut.
Brittas Knäcke
1dl. majsmjöl
1dl. rismjöl
1/2dl. linfrön
1/2dl. solrosfrön
1/2dl. pumpafrön
1/2dl. olivolja
2 1/2dl. kokande vatten
Rör ihop alla ingredienserna och lägg ut det på ett bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper över och platta ut smeten ända ut till kanterna. Smula flingsalt över kakan och ställ in kakan i ugnen på 150 grader i en timme.
Nu är fröknäcket klart att äta som det är eller lägga något gott pålägg på. Sista plåten jag gjorde spårade jag ut bitar innan jag gräddade. Lätt att bryta isär när det var färdig gräddat.
Ååå vad gött det låter.Du är ju bara så himla duktig som fixar och grejar med så mycket .Ha en mysig kväll vännen.Kramar Rita ♥
SvaraRaderaÅh så gott.
SvaraRaderakram
Hanna
Riktigt gott är de, provsmakade de för någon vecka sen!
SvaraRaderaKram på er
jag hoppas jag får prosmaka på Söndag,hur hinner Du allt lilla gumman
SvaraRaderakram
Jag har aldrig bakat knäcke i hela mitt liv, måste prova..
SvaraRaderakramen
Åh vad gott. Är det svårt att göra?
SvaraRaderaKram Agneta
Tack för alla goda tips jag får här!
SvaraRaderaIngredienser ska köpas och sedan ska bakas och ätas :)
Trevlig helg,
Sussi
Är ju så gott, har fått något liknande av en vännina.
SvaraRaderaVi hade det toppen ,viiiiilllll tillbaka snart igen.
Vilken läskig orm ,hade hoppat högt om det hade varit jag som mött den.
Ha en härlig helg
Kram
Men å vad det ser gott ut! Tack för receptet det verkar ju inte allt för svårt med så det måste jag testa. Kram Katta
SvaraRaderaTAAACK, ska prova!! Ser mumsigt ut!!
SvaraRaderaKraaaaaaam