2012-08-23

Försvinnande gott


Det här måste ni prova, för det är så jäkla gott knäcke. Vi har redan gjort två plåtar och det börjar snart ta slut.

Brittas Knäcke
1dl.  majsmjöl
1dl. rismjöl
1/2dl. linfrön
1/2dl. solrosfrön
1/2dl. pumpafrön
1/2dl. olivolja
2 1/2dl. kokande vatten

Rör ihop alla ingredienserna och lägg ut det på ett bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper över och platta ut smeten ända ut till kanterna. Smula flingsalt över kakan och ställ in kakan i ugnen på 150 grader i en timme.
Nu är fröknäcket klart att äta som det är eller lägga något gott pålägg på. Sista plåten jag gjorde spårade jag ut bitar innan jag gräddade. Lätt att bryta isär när det var färdig gräddat.

10 kommentarer:

  1. Ååå vad gött det låter.Du är ju bara så himla duktig som fixar och grejar med så mycket .Ha en mysig kväll vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. liteomoss.blogspot.com23 augusti 2012 kl. 21:00

    Riktigt gott är de, provsmakade de för någon vecka sen!
    Kram på er

    SvaraRadera
  3. jag hoppas jag får prosmaka på Söndag,hur hinner Du allt lilla gumman
    kram

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig bakat knäcke i hela mitt liv, måste prova..

    kramen

    SvaraRadera
  5. Åh vad gott. Är det svårt att göra?
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  6. Tack för alla goda tips jag får här!
    Ingredienser ska köpas och sedan ska bakas och ätas :)
    Trevlig helg,
    Sussi

    SvaraRadera
  7. Är ju så gott, har fått något liknande av en vännina.
    Vi hade det toppen ,viiiiilllll tillbaka snart igen.
    Vilken läskig orm ,hade hoppat högt om det hade varit jag som mött den.
    Ha en härlig helg
    Kram

    SvaraRadera
  8. Men å vad det ser gott ut! Tack för receptet det verkar ju inte allt för svårt med så det måste jag testa. Kram Katta

    SvaraRadera
  9. TAAACK, ska prova!! Ser mumsigt ut!!

    Kraaaaaaam

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.