2013-07-21

Skön LördagVilken skön lördag vi hade igår jag och gubben. Vi började morgonen med att gå en runda på 5 km. Sedan klippte jag gräset och gubben fixa med veden. Efter det var det dags att få ner frukosten i magen, slänga sig i en solstol med kaffekoppen. Där låg vi och vände och vred på oss till Lille Orvar kom med matte och husse. Han skulle vara hos oss över dagen när dom skulle iväg på annat.
När dom hade åkt tog jag tag i min stryktvätt som bara har växt och växt under veckorna som gått. Bilden visar vad jag har kvar att göra idag i solskenet. För jag tog en förlängningssladd och stod på altanen och strök. Framåt eftermiddagen stockade molnen ihop sig och solen försvann. Då tog vi och gick en runda med Orvar som blev en 5 km. runda det med. Men under tiden vi var ute och gick kom solen tillbaka och alla moln var som bortblåsta. Hemma igen la sig Orvar i vår nya soffa som vi fått av mamma. Hon ville inte ha den längre på sin balkong. Grillen åkte fram, och det blev filé och färska grönsaker. Efter det blev det en film som skulle vara en thriller. Men det tyckte varken gubben eller jag att det var. Vid 23.30 kom matte och husse och hämtade Orvar och då hade både Orvar och jag redan stupat i säng.
Idag ska jag köra några kärror ved sedan är det stryktvätten som är kvar som ska fixas. Efter det blir det att slänga sig i en solstol och bara njuta av värmen.
Vad har ni haft för er då?

6 kommentarer:

 1. Ni vet hur man tar tillvara en ledig sommardag på hemmaplan :) Soffan är ju jättefin! Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Så skönt Ni haft det i alla fall med Era promenader. Nu måste väl veden snart vara klart. Det måste ju vara mint 50 kärror som ni sågat till.
  Tänk så bra att stryka era kläder på däcket. Soffan blev ju bra hos Er, och jag är nöjd utan den.
  Lägg över plast om det regnar(gud vad hon tjatar) Puss och krafrån Gammelgäddan

  SvaraRadera
 3. Låter som en skön dag och bra idé att stå på altanen och stryka tvätt! Soffan är jättefin!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Låter som en avkopplande och skön dag! Hoppas att sommaren fortsätter så. Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Själv har jag läst och slappat i skuggan och badat och läst vid "min" sjö. Sen har vi grillat och druckit vin och njutit av sommaren. Underbart!

  Tänkte att du kanske var i Östra Husby igår och jag skulle springa på dig där.. men jag vet ju inte hur du ser ut! :)

  Må så gott, Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Härliga dagar, trots lite strykning som = tråkgöra....Själv läääängtar jag till semestern som börjar på fredag, äntligen. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.