2013-09-29

Bye, bye Medelhavet

Vilken strålande skön söndag det har varit idag. Vi har hunnit med massor av saker som skulle göras innan kylan och vintern knackar på dörren. Vi började dagen med att bära ut alla palmer från trädgården på vår garageuppfart, och ge dom en sista check innan dom lastades på kärran och for iväg för vinterförvaring. Vi har lyckats att hysa in dom på ett ställe där dom kan stå vinterförvarade. Så slipper vi ha barnens gamla rum som tropiska naturrum med luftfuktare och allt som det innebär att ha palmerna inomhus. Sedan åkte vi hem och plockade bort alla utemöbler och små grupper på vårt altandäck. Och sist men inte minst klippte vi gräsmattan för sista gången för i år. Nu ska vi hoppa i badtunnan med en varsin kall öl och bara njuta av värmen. Vad har ni gjort denna fina söndag?

5 kommentarer:

 1. Vilka jättestora och fina palmer ni har. Har aldrig hört talas om vinterförvaring av växter..toppenbra att det finns!

  SvaraRadera
 2. Låter som våran helg också. Men vi har ingen tunna! Hoppas på en snart!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Det är ju underbart, tänk snart bär det av igen. Ni har jobbat undan bra i dag.
  Skönt att veta att era växter
  får det bra.
  Ha en bra vecka och en kväll
  hos lilla mig på
  god smörgås då.
  kram Hajam

  SvaraRadera
 4. Åh, vad många stora och vackra palmer ni har på er altan! Vad bra att ni har hittat vinterförvaring för dem, jag förstår att det måste vara mycket jobb att ha dem i ett vanligt rum hemmavid. I alla fall om de ska vara så där fina när det är dags att ställa ut dem i början av sommaren igen!

  Hoppas du får en bra vecka!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 5. Men jädrans vad ni har varit effektiva!
  Här har jobbats med golvläggning och målande av väggar.
  Nöjd och belåten=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.