2013-12-01

Tråkigt

Lördagen började som den skulle. Vi åkte och hämta lite ved och sedan åkte vi och lämnade julklappskalendrarna till barnbarnen. Efter det var vi bjudna på middag hos mamma.Vi fick falukorv i ugn med rotfrukter till ala Mobergs recept. Ungstekta äpplen och glass till kaffet. Vi åkte från henne vid 16.00 tiden. Vid 18.00 ringer brorsan och undrar om vi kunde åka upp till mamma för hon har ramlat och skickat ett mail på datorn för hon kom inte åt hennes telefon. Vi själva hade inte haft igång våra datorer när vi kom hem. När vi kom upp till henne satt hon på golvet i sovrummet med datorn bredvid sig och kom inte upp för hon hade så ont efter hon ramlat över sin rullator. Hon hade hasat sig fram till skrivbordet och lirkat ned sin bärbara och skrivit mejl till oss alla. Hon tackar gudarna för att hon har sin dator. Vi fick upp min lilla mamma på sängkanten med nöd och näppe, för hon hade så jätteont i hela kroppen. Vi fick ringa efter ambulans, för att få in henne i vår bil var uteslutet. Efter ett antal timmar på akuten fick vi veta att några revben var brutna och mamma fick stanna kvar över natten. Idag när vi var uppe och hälsade på, hade hon fortfarande jätteont som man har när man brutit revben. Sjukhuset vill skicka hem henne på måndag, men det vill inte vi när hon inte kan gå själv ännu med sin rullator. Så vi får se hur det blir i morgon.
Så här stod det i mejlet till oss som vi såg när vi kom hem i går natt.
(SITTER PÅ GOLVET, KAN INTE RESA MIG,  NÅR INTE TELEFON.  KAN NI HJÄLPA MIG,  TA MED NYCKEL   MAMMA )

11 kommentarer:

 1. Usch å fy, stackars din lilla mammsen! Tur att hon har er och ibland är det allt tur att vi har allt det tekniska runt omkring oss! Tur att hon hänger med i datorsvängen. Krya på sig din mamms!
  Jag funderar på att ta upp bloggen igen men skulle behöva hjälp med bildprogrammet, hur man minska bilder osv.
  Kram ak

  SvaraRadera
 2. Men nej! Stackars henne!
  Men vilken tur med datorn, att den var nära.
  Hoppas att det reder sig, förstår att hon måste ha hemskt ont.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Men usch
  Inte roligt att ramla men vilken tur att hon nådde datorn.
  Hoppas allt ordnar sig till det bästa.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Men, nej vad tråkigt. Undrade just om det hade hänt något, Din mamma brukar vara så flitig att skriva. Brutna revben som gör så ont. Stackars "Hajan". Hälsa henne från Tummelisa. Hoppas hon får stanna på sjukhuset tills hon kan gå och klara sig.
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 5. Lilla mamma.. Hoppas hon repar sig!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Oj oj! Vilken tur att din mor kunde nå er. Hälsa H så gott från mig. Hon brukar alltid skriva så rara kommentarer hos mig och jag har saknat dem och undrade lite.....Hoppas nu att hon får den hjälp hon behöver men det gäller att "stå på sig" Ni får väl "hota" med att ansvaret vilar på den som skickar hem henne till lägenheten även om hon inte är bra....Skrickar en krya-på-dig kram till H /Maj

  SvaraRadera
 7. Nei uff så trist! Du må hilse henne masse god bedring fra meg! Jeg var nettopp på bloggen hennes og så at hun hadde pyntet så fint!
  Kan du sende meg mailadressen din til min . grnordv@online.no
  Ønsker dere en fin adventstid og håper din mor blir raskt frisk så hun kan nyte adventstiden hun og.
  Klem fra Gry

  SvaraRadera
 8. Ena stunden har man trevligt och så i den andra stunden händer det något sånt här! Tur det inte blev värre! Hoppas din lilla mamma snart blir bra!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 9. Men stackars lilla mamsen, vilken tur att hon hade datorn i närheten. Hoppas hon mår bättre. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. Oj stackars lilla mamma din. Vad jobbigt för er också och oroligt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 11. Hej Kajsa!
  Undrade just varför Harriet aldrig skrev nått på sin blogg eller skrev nått mail, men nu förstår jag. Hoppas hon mår bättre nu. MIn mamma dansade en gång och bröt revbenet, minns hur ont hon hade. Ha en fin jul med de dina. Ann

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.