2014-05-04

Söndag


Inte många knop gjorda idag, precis som en söndag ska vara. Gick upp vid 08.00 och käkade frukost och hamnade sedan i soffan framför tv:n och kollade lite missade program på tv-play. När jag sitter där och myser med mitt kaffe får jag helt plötsligt se en äldre herre gå förbi utanför fönstret. Och går man förbi där är man inne på vår tomt. Först blir jag helt paff där jag sitter och håller på att sätta kaffet i halsen. Tänker precis skrika på gubben min att någon går på tomten. Men då passerar en dam fönstret också. Då ser jag vem det är och jag känner även herren som passerade först. Det var min gubbes pappa med fru som kom på besök. Dom har vi inte sett sedan vi åkte hem från Gran Canaria i November. Dom bor där halvårsvis och har nu kommit hem till Sverige igen. Det blev en trevlig spontanfika med mikrade bullar, innan dom åkte hem till sig.
När dom åkte gick vi ut och slog igång badtunnan och sedan klöv vi lite ved. För har man inget att göra kan man alltid klyva lite ved här hos oss ;) Efter ett tag kom grabben och hans flickvän. Grabben skulle fixa lite med bilen. För han hade åkt på en ombesiktning. Så dom stannade på middag innan dom åkte hem.
Nu är snart denna sköna långledighet slut och det är bara att ladda för en ny vecka. Som är en helvecka denna gång, för röda dagar är det slut på ett tag nu framöver.

5 kommentarer:

 1. Morn, morn är det era träd som blommor Så vackert ? Det är väl inte Magnolian ännu eller hur.
  Vackra bilder lilla vän.
  Så roligt att de tog vägen till
  Er under hemresan. Det är flera år sen jag såg dem.
  Skönt att ni haft det bra på Er ledighet.

  SvaraRadera
 2. Skönt med såna dagar där man inte gör så mycket om man inte vill=))

  Bra start på veckan till dig/Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Älskar sådana dagar :) man bara tar det som det kommer.
  Trevligt med besök. Kram och ha en fin måndag

  SvaraRadera
 4. Det var väl tur det var en "kändis" som kom förbi på er tomt :) Låter som ni haft en skön söndag. Önskar dej en bra måndag och vecka med, kram Katta

  SvaraRadera
 5. Är skönt med såna dagar! Vilka härliga bilder förresten :)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.