2015-07-13

Man blir glad

Vilken fin helg det har varit. Man blir så glad av solen och värmen som vi haft. Tänk vad vi behöver dessa vitaminer för att boosta upp kroppen inför hösten och vintern. Man har inte velat gå in när solen gått ner. Här har vi jobbat i trädgården båda dagarna med kortare pauser på solstolen. Vi har planterat ytterligare några växter på gaveln. Rensat en massa ogräs i vår häck, som vi kom fram till att vi ska klippa ner till hösten. Så har vi sågat upp en massa ved som är toppen att ha i vinter. Och så har vi gjort en sak till när mörkret föll över huset. Sett en serie som några skrivit om på sina bloggar. Den finns på svt play och heter Frikänd.

8 kommentarer:

 1. Skönt att få en massa gjort i trädgården, här har vi vårt kvar... Jag hoppas på mer sol här hemma nu! Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja men visst blir man lycklig av solen! Nu får vi hoppas att den gula parkerar över Sverige resten av hela sommaren!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt ♡ ... & skönt att fått gjort endel!
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet ju att både Du och din Gubbe älskar solen. Det har ju i alla fall inte regnat i dag, inte här än. Jag bakade lite
  Hallongrottor. Det går ju alltid åt. I dag åt jag samma som i går, Dillstuvad potatis + ett halvt i isterband och ett par skivor falukorv
  Sen fick kylskåpet en omgång, slängt massor med ost-slattar, föt att inte tala om Tuber med Kaviar, Majonäs,Jaa usch så slarvig man är ibland. I morgon bliver det nog frysen som får sig en duvning.
  Ha det lite bra gumman min

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att ha fått mycket gjort!! Jag ligger efter med mycket i min trädgård men har snart semester och planerar lite trädgårdsfix då :) Vädret betyder massor, värmen är efterlängtad.

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 6. Så härligt att jobba i trädgården, här lovas det uppehåll imorgon så då ser jag fram emot att kunna klippa gräset. Konstigt det där inte trodde jag att jag skulle längta efter att få klippa gräset men då det i flera dagar varit regn och då vi var borta i veckan som var så ska det nu bli skönt att äntligen få klippa den där regnskogen som vi har utanför huset ;)

  Fin kväll till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 7. Den serien har jag missat.....Kram anette

  SvaraRadera
 8. Underbart med sol! Vi fick en fin kväll idag! Den serien har jag inte sett. Såg någon knasig film igår på Netflix. Annars lyssnar jag mest på radion.

  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.