Smeten bestod av:
2 ägg
25 gram smör
1 dl. mjölk
1 dl. mandelmjöl
1/2 msk. fiberhusk
1 tsk. bakpulver
1/2 tsk. kardemumma
pytte salt.
Lät smeten stå en stund innan jag gräddade våfflorna. Sedan bredde jag mandelmassa och spritsade lite grädde på ena hjärtat, innan jag lade på ett hjärta till.
Har ni ätit någon semmelvariant idag då?
|
Åh,sååå gottit dessa låter & fiiiina ♡ ...
SvaraRadera/Natti Natti Kram!
Så fina och goda! Jag åt semla igår :-) gott!
SvaraRaderaKram Anna
vi åt små, barnanpassade på jobbet. Vaniljkräm i eftersom vi inte får servera något med mandel.
SvaraRaderaDina ser spännande, är de nån sorts lågkolhydrat sort?
Ha en fin dag!
Ja lilla gumman, det smakade jätte gott
SvaraRaderatusen tack
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaDet var en ny variant med våfflor... Nope ingen semla för mig men vi bjöds på jobbet. Kram
SvaraRaderaVåfflor med smak av semla! Himmel så gott!! Ska testas...
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram från Titti
Jag åt semla igår. En vanlig en.
SvaraRaderaNu när jag såg dina våfflor så känner jag förstås att jag vill prova såna också=))
Kram Hannis