2016-10-20

Lite höstrusk

Inget sol och badväder idag heller precis. Visst det var folk på stranden när vi var ute och gick idag och även några som badade. Men vi tog oss en rejäl promenad istället och diskuterade hus och lite annat också, fast mest hus. Jisses så svårt det här är att hitta det rätta fast det finns miljoner objekt till salu här nere.
När vi kom hem på eftermiddagen blev det middag ute på vår baksida och ett parti kort. Men vi fick sluta tvärt, för helt plötsligt öppnande sig himlen och det började att regna och åskan började att gå. Sedan försvann internet och det kom inte tillbaka förens vid 20.30 igen. Så jag hittade en gammal film på tv4 film som jag såg Guess Who med bland annat Ashton Kutcher.
 
 

9 kommentarer:

 1. Så roligt i alla fall, så då kanske ni hittar något som passar.
  Tt det finns så många hus just nu beror ju kanske på
  att de flyttar hem ett tag, så då är det väl bäst att passa på.
  Jag satt och bloggade och för ca 10 minuter sen åkte jag bara ur,
  Nu får det vara tills tidigt i morgon. Jag hade fotat hela jobbet med mina oxrullader. Nu hinner jag inte måste plocka ihop tvätten
  som de kommer och hämtar vid +7,30 i morgon.
  Vilket lyxliv jag lever hi.hi. Det har regnat här också, men
  det har jag knappast märkt, är ju inte ute så mycket.
  Ha det gott nu önskar amma H.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för att du kikade in hos mig! Förstår nu när jag läser din blogg att goa Hajan är din mamma😄 Vi har vårat hos på solkusten närmare bestämt nära Marbella.. Vi har nu haft lägenheten här i 1 år och stormtrivs. För ca 20 år sedan så hade vi hus i Torreveija /Alicante förstår att ni är där och letar hus nu.. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Jamen det låter som en skön dag - trots höstrusk! Ja nog är det skönt att se en gammal bra film ibland, speciellt denna tid på året. Fin bild också!
  Kram till dig denna regniga fredag...
  Titti

  SvaraRadera
 4. Ja jösses vilket oväder det blev! Fast här klarade sig både strömmen och internetet.

  Jag tycker snarare att det gör det svårare att hitta nåt när det finns miljoner objekt... När vi köpte tittade vi bara i det här huset och det fanns bara en lägenhet kvar högst upp. Det gjorde det mycket enklare :-)

  Lycka till med det fortsatta letandet!

  SvaraRadera
 5. E´h va???!!! Badade ....
  Ja,här är det mysigt Höstregn som slår mot rutan i mitt lilla burspråk & sjön är full av vita "gäss" inne myser vi med tända ljus ❤️ ...

  /Kram fina du!

  SvaraRadera
 6. Bada?! Just det ni är väl på varmare breddgrader? Här har vi riktigt höstrusk men jag gillar´t skönt med promenader och mysstunder med tända ljus efter. Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Ja, det var ett rejält oväder som kom igår! Vi satt på vår terrass, men fick bära in allt snabbt som ögat :)
  Lycka till med ert letande!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det är svårt att hitta hus här också... I alla fall rätt prisklass och plats.
  Önskar vi kunde få lite regn också.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.