2016-10-24

Tidig Måndag

Börjar bli lite orolig för mig och gubben. Vi går och lägger oss tidigare och tidigare om kvällarna och går upp tidigare och tidigare om mornarna. Här nere är klockan bara 21.00 när vi stupar i säng, hemma kommer jag inte i säng förens vid 23.00 - 23.30 en vanlig vardag. I morse hade jag vänt och vridit på mig en bra stund innan jag gav upp och gick upp. Då var klockan bara 06.00 och det var becksvart utanför fönstret. Svart är det fortfarande fast klockan hunnit bli 08.00 snart, men det blir skillnad nästa vecka då vi kör vintertid igen.
Nu har vi fått ner frukosten och kaffet och kollat på tv4:as morgonnyheter. Skrivit inköpslista för inhandlingen idag. Innan vi handlar ska vi till mäklaren för ytterligare formaliteter. Sedan blir det hem med varorna och göra lite lunch.
Eftermiddagen blir att gå bort till stora köpcentret och köpa lite krimskrams till paketkalendrarna till våra barnbarn. Så ska vi kolla lite möbler till vårt hus och möblera i våra huvuden.

6 kommentarer:

 1. ha,ha Ni är ju för roliga. Kära nån jag är inte orolig, det är ju ett sunt beteende. Ni vet ju hur morgonpigg jag är. Jag vrider mig i sängen för att jag vill gå upp och inte ligga och dra mig.
  Det måste ju vara underbart nu för er, Vilket rart och fint hus
  ni har köpt. Det är adventskalendern ni pratar om. För resten har ni träffat Axel eller eller de andra små barnbarnen något. De undrar väl
  över var ni håller hus.
  jobba inte ihjäl er nu, Rom byggdes inte på en dag som ni vet.
  Skall göra min blogg, Du lilla gumman är väldigt snabb med bloggen
  i Spanien. Det är bara kul jag bliver ju jätteglad.
  kram från en glad Mamma H

  SvaraRadera
 2. Så roligt nu när planering av möbler och saker till ert nya hus börjar :)
  Förstår absolut att ni är glada!
  Kram och trevlig måndag!

  SvaraRadera
 3. Låter som angenäma problem alltihopa. Här är inte så angenämt för tillfället, grått, regnigt och kallt. Ingen sol i sikte.
  Njut och ha det gott!
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 4. Härligt att strosa runt och möblera :-) Fast jobbigt med, att hitta allt man vill ha är inte det lättaste alla gånger :-)

  SvaraRadera
 5. Men vad skönt. Då behöver ni nog det. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Samma här somnar 21:30 och vaknar 5:30, vad händer :) kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.